kapat
   
07 Mart 2007 Çarşamba
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Basın özetleri

Bugün gazetelerin spor sayfalarında ağırlıklı olarak F.Bahçe'nin gün içinde Alex'in menajeriyle masaya oturması, G.Saray yönetiminde başgösteren kriz ve teknik direktör Gerets'in Trabzonspor karşısına nasıl bir kadroyla çıkacağı konuları ön planda yer aldı.

BU KAVGA G.SARAY'I TÜKETİYOR (SABAH)

G.Saray yönetiminde Canaydın ve Polat cepheleri arasında yaşanan çatışma son dönemlerde iyice su yüzüne çıktı. Celal Gürcan'ın kabul edilmeyen istifasının yanısıra, Şükrü Ergün ile Ali Gürsoy'un da istifayı düşünmeleri yönetimdeki gerginliğin bir kez daha gündemin tepesine oturmasına neden oldu. Bir yılını doldurmamış yönetimin içinde Okan Buruk'un transferinden, federasyonla ilgili görüş ayrılıklarına kadar birçok konuda fikir birliğine varılamaması en çok kulübe zarar verdi; G.Saray'ı kaosun eşiğine getirdi. Haberin tamamı için tıklayınız...

TEŞHİS TAMAM TEDAVİ BAŞLIYOR (SABAH)

Fenerbahçe'de kötü gidiş sonrasında yönetim devreye girdi. Teknik heyetle yapılan görüşmelerde teşhis kondu; tedavi sürecine geçildi. Kötü futbolun faturasının kesildiği Zico'nun taktik anlayışından memnun olan yönetim, öncelikle futbolcuların en iyi olduğu bölgelerde oynatılmasını istedi. Yani Önder (sağ bek), Ümit (sol bek), Appiah, Aurelio (defansın önü), Tuncay (sol kanat) gibi başarılı isimlerin bazıları Zico tarafından yerleri değiştirilince düşüşe geçmişlerdi. Şimdi Brezilyalı hocadan iskeleti temel olarak yeniden oluşturması, kalan bölgeler için de form durumlarına göre en iyi isimleri oynatması bekleniyor. Diğer taraftan Fenerbahçe'de özellikle iç saha maçlarında çift forvete dönüş bekleniyor.
Haberin tamamı için tıklayınız...

MAKAAY İLAÇ OLUR (FOTOMAÇ)

Pierre van Hooijdonk, Fotomaç'a konuştu ve Fener'e Deivid'in yerine Roy Makaay'ı önerdi.

Feyenoord'da oynayan 38 yaşındaki Hollandalı yıldız, F.Bahçe'nin bitirici bir golcüye çok ihtiyacının olduğunu belirtti. Hooijdonk, Bayern Münih'te forma giyen Roy Makaay'ın tam F.Bahçe'nin aradığı forvet tipi olduğunun da altını çizdi. Hooijdonk, bu sezon Feyenoord'da 3 gol attığını vurguladı ve "Gelecek sezon için 7 maçlığına Avustralya'nın Perth Glory takımı ile anlaştım" dedi.
Haberin tamamı için tıklayınız...

G.SARAY'DA LİPPİ HEYCANI (FOTOMAÇ)

Galatasaray yönetimine "Sezon sonu gelebilirim" diyen tecrübeli hoca, sevinmeyi unutan taraftarı umutlandırdı.

G.Saray'ın üst üste aldığı kötü sonuçların ardından harekete geçen yönetimin Lippi atağı taraftarlar arasında heyecan yarattı. Fotomaç'ın "Lippi söz verdi" başlığıyla yayınladığı haber sarı-kırmızılı camianın gündemine bomba gibi düştü. G.Saraylı taraftarlar, yönetimin bu hamlesini "çok yerinde" olarak yorumladı.
Haberin tamamı için tıklayınız...

ALEX'E ŞARTLI NİKAH (TAKVİM)

Yeni sezonda F.Bahçe'de kalıp kalmayacağı uzun süredir merak edilen Alex konusunda yönetim nihayet adım atıyor. Brezilyalı yıldıza şartlı sözleşme önerecek olan Sarı- Lacivertli yöneticiler, "ret" yanıtı almaları halinde görüşmeleri kesecekler. Yönetimin yeni sözleşme için Alex'e koyduğu ilk şart, Sambacı'nın sezon sonuna kadar çok iyi oynaması, ikincisi ise gelecek yıl gelecek hoca tarafından onaylanması.
Haberin tamamı için tıklayınız...

İÇTEN VURULDU (TAKVİM)

Cimbom'da istifa eden Celal Gürcan bu kararını geri almasına rağmen başkanla her türlü diyaloğu kesti. Ali Gürsoy ve Şükrü Ergün gibi büyük oy potansiyeline sahip idarecilerin de her an ayrılması bekleniyor. Köşeye sıkışan Canaydın bu depreme çare arıyor..
Haberin tamamı için tıklayınız...

BÖYLE GOL ATAMAYIZ (HÜRRİYET)

Alex De Souza ile birlikte en çok tepki gören iki futbolcudan biri olan Kezman, beklenen performansı göstermeyişini 'tek forvet' oynamaya bağladı.
Önceki gün teknik direktör Zico ile görüşerek sıkıntılarını anlatan Kezman, yanına partner verilmesini istedi...
Kezman'ın sözlerini ilgiyle dinleyen Zico, haklı olduğuna karar verdi ve çift forvete dönme kararı aldı.

ZİCO'YU KORKU SARDI (MİLLİYET)

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Brezilya'dan Sport TV'ye çarpıcı açıklamalar yaptı. Zico, şampiyonluğun tehlikeye girdiğini itiraf etti, "2007'de düşüş yaşadık. Deivid ile Aureilo'nun formsuzluğu, Alex'in de sakatlığı bunda etkili oldu" dedi...

... Bu arada Globo gazetesi de, Zico'nun önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de kalmasının zora girdiğini yazdı. Brezilya gazetesi, sarı-lacivertli kulübün yeni hoca arayışlarına girdiğini ileri sürdü, Zico'nun da önümüzdeki sezon Flamengo veya Brezilya Milli Takımı'yla anlaşabileceğini ifade etti.

625 BİN DOLARA 1 GOL (AKŞAM)

Fenerbahçe'den yaklaşık 2.5 milyon dolar alan Kezman ile partneri Deivid'in ligde attıkları toplam gol sayısı sadece 8.

Sarı-lacivertliler'e sahayı dar eden Balili Sivas'tan yılda 300 bin dolar; Mehmet Yıldız ise dolar değil, Türk parası olarak yılda 400 bin YTL alıyor. Kezman ile Deivid toplam attıkları gol sayısında ligde ilk 10 arasındaki takımlardan sadece Ankaraspor'un forvetlerini geçebiliyor.

ATEŞTEN GÜNLER (AKŞAM)

Beşiktaş derbisine çıkardığı kadroyla herkesi şoke eden Gerets, Trabzonspor maçının kadrosuna karar veremedi.
Bir hafta içerisinde hem kupadan elenen hem de lig ikinciliğinden olan Cimbom'un Belçikalı teknik direktörü, oldukça kritik bir virajdan geçiyor. Gerets bu nedenle Trabzon maçının kadrosunu bir türlü şekillendiremiyor.

A.GÜCÜ MAÇI VEDAM OLUR! (VATAN)

F.Bahçe'de sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin yenilenmesi yılan hikayesine dönen Alex de Souza konusunda şok gelişmeler yaşanıyor. Brezilyalı futbolcunun menajeri Juan Figer ve ekibi, sonuçsuz kalan 4 görüşme girişiminin ardından dün nihayet İstanbul'a gelirken, Alex'in yakın çevresine, Turkcell Süper Lig'in son haftasındaki A.Gücü maçının ardından F.Bahçe'ye veda edeceğini söylediği öğrenildi. Alex konusunda yaşanan gelişmeler şöyle: F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu dün yaptığı açıklamada Brezilyalı futbolcunun menajerleri ile bu hafta içinde görüşeceklerini belirterek "İmza olabilir" dedi

ALEX'LE BU HAFTA ANLAŞABİLİRİZ (ZAMAN)

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Alex'in menajeriyle bu hafta görüşmelere başlayacaklarını belirterek, "İmza olabilir." dedi. Mosturoğlu, Zico konusunda ise "Eleştiriliyor, ama sezon sonunu beklemeliyiz. İki şampiyonlukla Zico, taraftarın gönlünü alır." diye konuştu.

GERETS, ESKİ KADROYA DÖNECEK (VATAN)

Galatasaray'da son oynanan Beşiktaş derbisinde sahaya çok farklı bir 11 süren Teknik Direktör Eric Gerets'in Trabzonspor karşısında nasıl bir kadro oluşturacağı merak konusu oldu. G.Saray Teknik Direktörü Gerets, Trabzonspor maçında as oyuncularını yeniden kadroya dahil edecek.
Sarı-Kırmızılı takımda Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Song gibi yıldızları maç kadrosuna almayan; Ümit Karan, İnamoto ve İliç gibi yıldızları da yedek soyunduran Belçikalı teknik adamın hafta sonu oynanacak Trabzonspor karşısında bu tavrından vazgeçmesi bekleniyor.

DEVLER LİGİ ŞARTI (YENİ ŞAFAK)

Belçikalı teknik adamın mukavelesinde kovulması halinde 1 yıllık alacağı olan 1 milyon 300 bin euroyu teminat altına aldırdığı belirtildi. Ancak, G.Saray yönetiminin de Şampiyonlar Ligi'ne kalınmaması halinde hiçbir ücret ödenmeyeceği şerhini koyduğu öğrenildi.

Cüneyt Türkmen / SABAH İNTERNET

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Alex'in menajeri: Kontrat sorun değil
 Devler Ligi'nde yumruklar konuştu
 Bu kavga G.Saray'ı tüketiyor
 Ayhan: Milletler Kupası'na katılmayacağız
 G.Saray-Trabzon maçını Demirlek yönetecek
 Zico'dan savunma oyuncularına özel ilgi
 Sezgin: Ersun Yanal'ı tesadüfen gördüm
 G.Saray-Trabzon maçının biletleri satışa çıktı
 Ziya Doğan'dan şampiyonluk hesapları
 Erkiner: Beşiktaş'ın Del Bosque ile işi zor
 Şubat ayının futbolcusu Tuncay
 Dallas üst üste 16. maçını da kazandı
 Karara saygılıyım
 Figer nihayet geldi; ilk tur yapıldı
 Bobo: Önce şampiyonluk sonra krallık
 Roma'dan büyük sürpriz
 Son şampiyon kazanıp elendi
 Jose'den hodri meydan
 Türk gibi güçlü
 Yıldırım bugün Santra'da
 CAS'la Bosque kapışması
 Sonunu getiremedi
 Ayman'ın isyanı
 GSGM'de kaçak işçi!
 Fener'in 1 puanı silindi
 Süleyman Seba sahaya indi
 İbrahim Akın sakatlandı
 Elektirik intikamı!
 Yürekleri de büyük hedefleri de
 Teşhis tamam tedavi başlıyor
 Kalecilik akıllı işi değil
 Taraftardan ağız tadı
 Ilgaz'a Son Görev
 Kafkas: Yattara psikolojik sakat
 Günün içinden
ERGUN BABAHAN
Başkan'ın yanlışları
Futbol bir seyir oyunudur. Sahada...
AHMET ÇAKAR
Gerets ne yapıyor?
Hiç unutmam geçen yılın sonlarında...
'Kıl bile çıkmaz'
'Kıl bile çıkmaz'
Her hareketi kamerayla kayda alınan Öcalan'ın ziyaretçilerle teması...
'Sayın Öcalan' cezası
'Sayın Öcalan' cezası
Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a "Sayın Öcalan" dediği için...
Dantel ve tüy
Dantel ve tüy
Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen kadın iç giyim fuarında,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
Bize Ulaşın
   
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu