kapat
   
13 Mart 2007 Salı
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Basında spor özetleri

Bugün gazetelerin spor sayfalarında ilk sırayı G.Saray yönetimindeki bölünmeye ilişkin haberler aldı. A.Gücü-Beşiktaş maçında çıkan olaylar, F.Bahçeli Kezman'ın iddialı sözleri, Trabzonspor'da Yattara skandalı ve diğer haber özetlerini aşağıda okuyabilirsiniz...

KAVGANIN BELGESİ (SABAH)


Galatasaray taraftarının Trabzon maçında başkan Canaydın ve yönetimi protestosuna gelen yorumlar, yönetimdeki bölünmüşlüğü gösterdi. Polatçı Haldun Üstünel, "Taraftar geç kaldı" derken Canaydıncı Şükrü Ergün, "Ayrım, camianın altına bomba koymaktır" yorumunu yaptı.
Haberin tamamını okumak için tıklayınız...

FENERBAHÇE AVANTAJLI AMA ŞAMPİYON DEĞİL (SABAH)

Üç Büyükler'in üçer puanla kapadığı haftanın ardından yazarlarımız Serbest Kürsü'de takımların şampiyonluk şanslarını masaya yatırdı:
Çakar: Fener avantajlı; 6 puan önemli. Bilgiç: Bu federasyonla 6 puan fark bir şey değil Günen: F.Bahçe daha şanslı. Kanat: Sami Yen'e ve İnönü'ye gidecekler. Fark yok sayılır.
Haberin tamamını okumak için tıklayınız...

GÖZLER FEDERASYONDA (SABAH)

A.Gücü-Beşiktaş maçı öncesi ve sonrasında meydana gelen olayları maçın gözlemci ve temsilcilerinin tek tek raporlarına yazdığı bildirildi. İnönü Stadı'ndaki kupa maçında yaşanan elektrik kesintisi ve Bursaspor taraftarının A.Gücü'ne verdiği destek nedeniyle gergin geçmesi beklenen maçla ilgili raporlar, TFF Hukuk Kurulu'na gönderildi. Kurul, bugün iki takımı da Disiplin Kurulu'na sevk edecek.
Haberin tamamını okumak için tıklayınız...

LİSELİ-ALAYLI TARTIŞMASI! (FOTOMAÇ)

Celal Gürcan ve Şükrü Ergün'ün Galatasaray Lisesi'nin önünde poz vererek "Bu kulüp bizimdir (Yani liselilerindir)" demesi, milyonlarca Galatasaray taraftarının tepkisini çekti. Galatasaray yönetimi ise resmen ikiye bölünmüş durumda ve iki ayrı görüş çarpışıyor. Çatışmanın bir tarafında liseliler, bir tarafında ise liseli olmayan alaylılar var.
Haberin tamamını okumak için tıklayınız...

KEZMAN'DAN BOMBA SÖZLER (FOTOMAÇ)

Fenerbahçe'nin süper yıldızı Kezman, şampiyonluktaki rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'a meydan okudu. Sırp forvet, "Beşiktaş'ın 6, Galatasaray'ın 7 puan önündeyiz. İki rakibimiz de hayal görüyor. Şampiyonluk bizim" dedi.
Haberin tamamını okumak için tıklayınız...

KAN DAVASI MI? (FOTOMAÇ)

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile yönetici Ertunç Soğancıoğlu, A.Gücü maçının ardından başkentte kaldı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'e ziyarette bulunarak acil tedbirler alınmasını istediler. Demirören şu ifadeleri kullandı: "Bursa ile A.Gücü taraftarlarının birlikteliğinden dolayı
gerilim olacağını tahmin ettik."

"Bu konuda emniyeti ve taraftarımızı uyardık. Ancak buna rağmen olaylar bu boyuta geldi. Maalesef kendimizi bu işlerin dışında tutmaya çalışsak da yine bize bulaştırıldı. Tedbir alınmazsa ve hep beraber bu olayların önüne geçemezsek daha da büyür. Kan davasına dönüşmeden sizin önderliğinizde hep beraber bu olayların önüne geçelim."
Haberin tamamını okumak için tıklayınız...

TRABZON'DA YATTARA SKANDALI (FOTOMAÇ)

Bordo-mavililerin yıldızı İbrahima Yattara'nın Galatasaray maçından bir gün önce bir otelde iki Gineli bayanla görülmesi, büyük tepki ile karşılandı.
Haberin tamamını okumak için tıklayınız...

İSTİFASI CEBİNDE (TAKVİM)

Liseli-alaylı tartışması Galatasaray'ı gerdi. Canaydın'ın "Seçimi Adnan Polat kazandırmadı" sözü ipleri kopardı. Polat'ın her an istifa edebileceği konuşuluyor. Kurt yöneticiyle birlikte 4 ismin daha ayrılması gündemde...
Haberin tamamını okumak için tıklayınız...

SARAY ALEV ALEV (HÜRRİYET)

Futbol şubesinin 'Alaylı' olarak tabir edilen Adnan Polat ve ekibine teslim edilmesini 'Liseliler' bir türlü hazmedemiyor. Kavga o kadar büyük ki, futbolcular bile Polat yandaşları ve karşıtları diye 2'ye bölündü...

SAVAŞ İKİSİNİ DE YAKACAK (HÜRRİYET)

Bursaspor taraftarlarının da karıştığı Ankaragücü-Beşiktaş maçında yaşanan olaylar, her iki takımın da canını yakacak. Maçtan önce Başkent sokaklarını savaş alanına çeviren, tribünlerde ve karşılaşma sonrası üzücü olaylara neden olan taraftarları nedeniyle her iki kulübe de birer maç seyircisiz oynama cezası verileceği öğrenildi.

TEHLİKE ÇEMBERİ (MİLLİYET)

Galatasaray kendi içinde bölünmeye doğru hızla ilerlerken, Trabzonspor maçında tribünlere yansıyan görüntü camiada bomba etkisi yarattı. Sarı-kırmızılılarda dün alınan galibiyet değil, yaşanan bölünme sinyalleri tartışıldı. Galatasaray Divan Kurulu bu hafta yapacağı olağan toplantıda konuyu gündeme getirecek ve yönetimi sert bir şekilde uyaracak.

TİGANA'DAN HODRİ MEYDAN (MİLLİYET)

Ankaragücü galibiyetinin ardından taraftarın, "Şampiyonluk" sözü beklediği Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın, takımı bir kenara bırakıp, Erman Toroğlu hakkında konuşması, siyah - beyazlıları şaşırttı. Fransız teknik adamdan böyle bir çıkış beklemeyen Beşiktaş camiası, bunun nedenini bulmaya çalışırken, yanıt yine Tigana'dan geldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü, kendisiyle uğraşanlara meydan okudu, "Benimle uğraşan herkesle tek tek uğraşacağım. Ancak yalnız kalıyorum. Beni kimse korumuyor. Buna rağmen hakkımı sonuna kadar arayacağım" diye konuştu...

ALEX'İN DERDİ BAŞKAYDI! (MİLLİYET)

Brezilyalı yıldızın ekim ayında doğan ikinci kızının rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir sıkıntı yaşadığı, bu yüzden de sahadaki performansının düştüğü öğrenildi...

KILIÇLAR ÇEKİLDİ (AKŞAM)

Başkan'ın hafta içinde yaptığı "Polat seçim kazandırmadı" sözleri fitili ateşledi. İki kurmayın Trabzon maçında farklı yerlerde oturması ve tribünde liselilere gösterilen tepkide Adnan Polat'ın parmağının olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı...

HAYATI ROMAN GİBİ (AKŞAM)

Babasının servis arabası ile yaptığı kazada bir polis hayatını kaybetti. 25 bin YTL'lik kan parası, ödenmeyince faiziyle birlikte 270 bin YTL'yi buldu. Hapisten kurtuldu, tam düze çıkacaktı ki bu kez ağır bir sakatlık geçirdi.

G.Saray-Trabzon maçında sağ ayağı iki yerden kırılan Musa Büyük'ün hayatı film gibi...

ADNAN POLAT'IN İSTİFASI CEBİNDE (VATAN)

Trabzon maçında taraftar protestosunu organize etmekle suçlanan Polat istifa ederse olağanüstü genel kurul yolu açılacak.
G.Saray'da huzursuzluk tavana vurdu. 25 Mart 2006 seçimlerinde başlayan Özhan Canaydın-Adnan Polat birlikteliği çatırdamaya başladı. Son 15 gün içerisinde yaşanan gelişmeler Polat'ı sahneden çekmeye yönelik olunca, taraftarın çok sevdiği yönetici de istifayı düşünmeye başladı.

SPORDA ŞİDDETE HAPİS (VATAN)

Sporda yeni gündem hapis. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı M.Ali Şahin'in hazırlayıp, bakanların görüşüne sunduğu 'yeni şiddet yasa taslağını' VATAN ele geçirdi..

Tasarı, şikeye 8, teşvik primine 5 ve holiganlara da 1 yıl hapis cezası öngörüyor. Tasarı aynen yasalaşırsa, önlem almayan ve holiganlara destek veren yöneticilere de 1 yıl hapis cezası gelecek. Ayrıca doping yapanlar, numune verme süresini ihlal edenlere de 3 yıl hapis cezası verilmesi ve doping suçunun uluslararası bir yarışmada yapılması halinde, cazanın yarı oranda arttırılması isteniyor

BU TERÖR NEDEN BİTMİYOR? (ZAMAN)

Süper Lig'de şampiyonun belli olmasına 10 maç kaldı. Ligde sona yaklaşılan her karşılaşma sonrası ortaya çıkan atmosfer hiç de iç açıcı değil. Yeşil sahalardaki şiddet olaylarının artması, kontrolün yavaş yavaş elden çıktığını gösteriyor.

Sporda şiddeti önlemek için 2004'ün sonuna doğru büyük umutlarla çıkarılan yasa ile bu kargaşanın önüne bir nebze geçilmek istenmişti. Ne var ki, müsabakaların yapıldığı alanlardaki şiddet görüntüleri alınan önlemlerin bir kez daha havada kaldığını ortaya koyar nitelikte...

KEZMAN PARTNER İSTİYOR (ZAMAN)

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Mateja Kezman, ileri uçta yalnız kalmaktan dert yandı. Başarılı forvet, gol yollarında partnere ihtiyaç duyduğunu itiraf ederken, Teknik Direktör Arthur Zico'ya mesaj yollar gibi, "Çift santrfor oynasak daha fazla verimli olurum!" dedi...

ADNAN TEMEL ATMA TÖRENİNİ TV'DEN İZLER (YENİ ŞAFAK)

Galatasaray yönetiminde son dönemlerde yaşanan huzursuzluk Ali Sami Yen'de oynanan G.Saray Trabzonspor karşılaşmasında taraftar gruplarının düzenlediği ve beş dakika süren istifa çağrılı protestolarla ayyuka çıktı. Protesto hazırlıklarını bir hafta önceden öğrenen Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın bu duruma çok sinirlenip yakın çevresine "Bundan sonra Adnan Polat stadın temel atma törenini televizyondan izler" dediği iddia edildi...

ALEX BU HAFTA TAMAM TUNCAY SIRADA (YENİ ŞAFAK)

Brezilyalı yıldızla her konuda anlaşan F.Bahçe yönetimi, hafta içinde imza attıracak. Sözleşmesi bitecek futbolculardan Tuncay'ın kalması için de her türlü fedakârlık yapılacak.

BİR BU EKSİKTİ (FANATİK)

Zirve yarışında F.Bahçe'nin gerisinde kalan devler son maçlarını kazanıp, moral buldular ama şimdi ikisi de saha kapatma tehlikesiyle karşı karşıya.
Hafta sonunda oynanan ve 174 kişinin gözaltına alınmasıyla sonuçlanan Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili olarak iki kulübe, Galatasaray-Trabzonspor maçında çıkan olaylar sebebiyle de, Sarı-Kırmızılı kulübe ağır ceza geleceği bildirildi.

CARLOS FENER'E DOĞRU (FANATİK)

Fanatik'ten sonra Eurosport da, R.Madrid'den ayrılma kararı aldığını açıklayan 34 yaşındaki Brezilyalı yıldızın, Fenerbahçe'ye yakın olduğunu duyurdu...

Cüneyt Türkmen / SABAH İNTERNET

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Kupa derbisi ertelendi
 Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama cezası
 Uluç Yıldırım'ı Hallacı Mansur'a benzetti
 Canaydın'ın tartışılan sözleri - VİDEO
 Kavganın belgesi
 Beşiktaş-K.Erciyes maçının biletleri satışa çıkarıldı
 Gazetecinin çektiği fotoğraf futbolcuyu cezadan kurtardı
 Hidayet'in 23 sayısı Magic'e yetmedi
 Efes Pilsen yarın Barcelona'yı ağırlayacak
 Fenerbahçe avantajlı ama şampiyon değil
 Polat istifadan döndü mü?
 Gözler Federasyonda
 Yönetim bölündü takım kenetlendi
 Yarış sonuna kadar sürecek
 Musa Büyük'ün acı hayatı!
 Zirveden kümeye!
 '2-3 hafta sonra şampiyonsunuz'
 Toroğlu'na ikinci çağrı!
 Serkan'ı istediler
 Kan davası olmasın!
 Yattara krizi!
 Telekom tatlıya bağladı
 Altay Körfez'e takıldı
 'Taraftara çok kırıldım'
 Gülçin engelleri aştı
 Gülçin engelleri aştı
 Federasyona ihtar
 Rüştü'nün dönüşü için üçlü görüşme
 Fener'in Telegol zaferi
 Günün içinden
 Panorama
ÖMER ÜRÜNDÜL
Zico'nun bilinen icraatları
Zico'nun cumartesi günkü...
Sahil yolu magandaları suç makinesi
Sahil yolu magandaları suç makinesi
Sarıyer'de yol verme kavgası yüzünden bıçakla kovaladıktan sonra...
Kuru yük gemisi yatı parçaladı...
Kuru yük gemisi yatı parçaladı...
Dümeni kilitlenen Rus gemisi Bebek sahiline bindirip yola hasar...
Kırmızı ve siyah
Kırmızı ve siyah
Portekizli modacı Katty Xiomara, 2008 ilkbahar/yaz kadın iç giyim...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
Bize Ulaşın
   
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu