Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Anneler Günü’nde annenizle unutulmaz bir gün geçirmek istiiyorsanız biz size yardımcı olabiliriz.
Başbaşa enfes bir kahvaltı mı, teferruatlı bir yemek mi, konaklamalı bir kaçamak mı hayal ediyorsunuz. Ona karar verin yeter. Seçeneklerimizden herhangi biriyle annenizi çok mutlu edebilirsiniz.

Şölen tadında bir gün
13 Mayıs Pazar günü anneniz, Çintemani Restaurant'ta sunulacak özel Anneler Günü Brunch'ının tadını, Boğaz'ın göz alıcı manzarası ve canlı müzik eşliğinde çıkaracak. Brunch büfesi, The Ritz-Carlton Istanbul'un yetenekli ve yaratıcı şefleri tarafından en taze ve en kaliteli mevsim sebzeleri, meyveler, süt ürünleri, et ve deniz mahsülleri ile hazırlanıyor. Türkiye'nin dört bir yanından leziz peynirler, ıspanklı, kıymalı, peynirli su börekleri, içli köfte, sac fırında pişirilecek çeşit çeşit gözlemeler ve ev yapımı şerbetler gibi geleneksel lezzetleri tadabileceğiniz brunch büfesinden, arzu ederseniz sınırsız şampanya ikramı da alabilirsiniz.
Tel: (0212) 334 41 88

Annelere indirim
Girne'de, Akdeniz'in en güzel koylarından biri üzerinde yer alan ve Kıbrıs turizmine yeni bir soluk getiren Merit Crystal Cove Hotel, Anneler Günü'ne özel sürprizler hazırladı. Otel, 13-14 Mayıs'ta iki gün bir gece konaklayacak olan annelere yüzde 50 indirim uyguluyor. Annelerin bu özel gününde birçok alternatifler sunan Merit Crystal Cove Hotel, keyifli bir tatil geçirmeleri için annelere Spa merkezinde bu güne özel yüzde 25 indirim yapıyor.
Tel: (0392) 821 23 45

Muhteşem manzaralı brunch
Anneniz, Leb-i Derya Richmond'ın lezzetli kahvaltısı eşliğinde şehrin büyüleyici güzelliğine hayran kalacak. Açık büfe olarak hazırlanan mönüde yöresel peynir, özel bağ zeytinleri, bal, kaymak gibi geniş kahvaltılık çeşitlerine, Leb-i Derya'nın mutfağından sıcacık çıkmış poğaçalar, ekmekler, tatlılar ve pancakeler eşlik ediyor.
Tel: (0212) 243 43 75 76

Annenize en güzel hatıra
Anneler Günü'nü, tarihi yarımadanın gözdesi Kalyon Hotel Mosaic Restaurant'ta, muhteşem deniz manzarasına karşı, annenizle brunch yaparak geçirmeye ne dersiniz? Üstelik siz annenizle beraber Marmara Denizi'ne karşı pazar sabahının keyfini sürerken, profesyonel bir fotoğrafçı tarafından çekilen resminiz de çok şık bir çerçeve ile size hediye edilecek.
Tel: (0212) 517 44 00

Anneme özel
13 Mayıs'ta Polat Renaissance'da her şey annenize özel olacak. Türk ve Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri sunan Daphne Restautant&Grill'de 11.00-15.00 saatleri arasında Anneler Günü Brunch'ı düzenleniyor. Zengin açık büfede avokado krem soslu deniz mahsulleri kokteylinden, wasabi sebze soslu marine edilmiş taze somon filetosuna, çilek kulesinden enfes krokanlı profiterole kadar tüm lezzetler; yemek şovları ve canlı müzik eşliğinde sadece anneler için...
Tel: (0212) 414 18 00

Ödüllü brunch
Ortaköy Radisson SAS Bosphorus, Anneler Günü'nü şölen havasında yaşamak isteyenlere ayırdı. Boğaz'ın eşsiz manzarasıyla renklenecek terasta brunch ziyafeti, anneler ve onları çok seven çocuklarını bekliyor. Doyumsuz brunch keyfinin özel konukları olan annelere ayrıca çok özel ve de lezzetli bir hediye hazırlandı. Pazar gününü sevdikleriyle birlikte Radisson SAS Bosphorus'ta geçiren annelere, ayrılırken şık paketleri içinde, mutluluklarını beş çayıyla sürdürmeleri için, özel meyveli kekler Anneler Günü hediyesi olarak verilecek.
Tel: (0212) 310 15 35

Annelere ücretsiz havuz keyfi
Crowne Plaza İstanbul, anneler için hazırladığı Anneler Günü kampanyası ile bu günü keyifle geçirmenizi sağlayacak. Anneler Günü'nde Doruk Restaurant'ta dört kişilik rezervasyon yaptırdığınız takdirde anneniz otelin davetlisi olacak. Ayrıca annenize Mayıs ayının sonuna kadar açık ya da kapalı havuza giriş armağan edilecek. Kaçırılacak gibi değil doğrusu!
Tel: (0212) 560 81 00

Brunch'ta buluşun
13 Mayıs Pazar günü Moda Teras, Anneler Günü'nü brunch ile kutluyor. Kahvaltı büfesinde açık ve kapalı reçeller, peynir, zeytin ve jambon çeşitleri, 10 çeşit meze ve salata, sıcaklarda et, tavuk, krep ve börek çeşitleri... Izgara sosis ve sucuk, omlet, pilav, 10 çeşit Türk tatlılısı, mevsim meyveleri, ekmek çeşitleri, açmalar, poğaçalar, filtre kahve, çay ve portakal ve vişne suları bulunuyor. Anneniz ile Adalar manzaralı aydınlık bir gün geçirmek, yediklerinizin lezzetinden de ödün vermek istemiyorsanız, Moda Teras doğru adres.
Tel: (0216) 338 70 40449 18 86

İyi tatiller anne
Divan, bu yıl "Anneler Günü"nde, keyifli bir hediye öneriyor: Divan Tatil Hediye Çeki. Annenizi, her zamankinden daha farklı bir hediyeyle mutlu etmenin yolunu Divan'ın alternatif hediye önerisinde bulabilirsiniz. Divan Antalya Talya, Divan Marmaris Mares veya Divan Bodrum Palmira Otelleri'nden birinde iki kişi, iki günlük konaklama imkanı sunan Divan Tatil Hediye Çeki ile annenize güzel bir tatil hediye edebilirsiniz. Haziran sonuna kadar geçerli olan bu paketin fiyatı ise 500 YTL.
Tel: 444 7 666


Daha fazlası için tıklayınız
Daha fazlası için tıklayınız