SABAH - 2006'ya Merhaba Partileri
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
  » Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hoşgeldin 2006
2006'ya Merhaba Partileri
Restoran ve Kulüpler
Evde yılbaşı keyfi
Zarif, köpüklü, ferahlatıcı ve lezzetli
Şimdi kokteyl zamanı!
atv'den yılbaşında hediye yağmuru

2006'ya Merhaba Partileri

Yılbaşı gecesini evinizde geçirmek istemiyorsanız pek çok alternatifiniz var. Otellerden restoranlara, gece kulüplerinden barlara tüm mekanlar 2006'yı karşılarken ilginç organizasyonlarla konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'den en keyifli programlar:

İSTANBUL
Taxim Hill Hotel
Otel, 2006'yı, Taksim Meydanı ve Boğaz Manzaralı Hill Terrace Restaurant'taki yılbaşı gala yemeği ile karşılayacak. 19.00'da hoşgeldiniz kokteyli ile başlayacak yılbaşı yemeği mönüsünde Ispanaklı Ricotta, Taze Kişniş Soslu Hill Salata, Taze Baharatlarla Marine Edilmiş Izgara Dana Bonfile gibi lezzetler yer alıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde işkembe çorbası da sunulacak. DJ ve canlı müzik performansıyla 04.00'a kadar devam edecek olan yemeğin kişibaşı fiyatı 65 euro +KDV.
Tel: (0212) 334 85 00

Çırağan Palace Hotel Kempinski
Çırağan Palace Hotel Kempinski'de Tuğra, Laledan, Bellini, Gazebo Restoranları ve Çırağan Bar'da beş farklı mönünün yer alacağı beş farklı kutlama seçeneği var. Tuğra Restoran, yılbaşı gecesi misafirlerini, canlı fasıl müziği eşliğinde Osmanlı-Türk yemekleriyle ağırlayacak. Kişibaşı fiyat 190 dolar+ KDV. Laledan ise doğu ve batı mutfaklarının seçkin örneklerinin sunulacağı harika bir açık büfe ile misafirlerini ağırlayacak. Kişibaşı fiyat 165$+KDV.
Tel: (0212) 258 33 77

Hilton İstanbul
Hilton yılbaşını unutulmaz bir geceyle kutlamak isteyenleri, canlı müzik, dans ve Thomas Rappl'ın yılbaşı lezzetlerinden oluşan özel mönüsü ile The Roof Restaurant'daki gala yemeğine davet ediyor. Bu özel yılbaşı yemeğinin fiyatı şarap ve yerli içecekler dahil kişibaşı 240 YTL. Diğer bir seçenek ise kişibaşı 155 YTL olan Bosphorus Terrace'da canlı müzik eşliğindeki zengin açık büfe.
Tel: (212) 315 60 61

Village Park Country Resort
Village Park Country Resort, 2006'yı yeni açılan Western Barı'nda fasıl, dansöz ve dj müziği eşliğinde karşılayacak. Village Park aynı zamanda köpeklere özel mönüsüyle köpeğinizle birlikte yemek yiyebileceğiniz ve gece köpeğinizi tesis içindeki köpek pansiyonuna bırakabileceğiniz bir mekan. Otelde canlı müzik eşliğinde yiyeceğiniz yılbaşı yemeği için kişibaşına 150 YTL ödemeniz gerekiyor.
Tel: (0216) 434 59 31/32

Mim Hotel
Mim Hotel Fulya Restaurant'da canlı müzik eşliğinde 20:00'da başlayacak yılbaşı eğlencesi 02:00'a kadar devam edecek. Mim Hotel'in yılbaşı gecesine özel paket fiyatı; oda, brunch, yılbaşı balosu için kişibaşı 167,50 YTL; yılbaşı balo fiyatı ise kişibaşı 120 YTL.
Tel: (0212) 231 28 07

İstanbul Princess Hotel
İstanbul Princess Hotel'in içinde yer alan Skylight Balo Salonu, yılbaşı balosuna gelen misafirlerine; canlı müzik grupları ile günün popüler şarkıları eşliğinde eğlenceli bir gece geçirtecek. Oryantal şov geceyi renkli ve dinamik kılacak. Gece yarısından sonra sunulan çorba sizi kendinize getirecek. Skylight Balo Salonunda yılbaşı yemeği, limitsiz yerli içki dahil kişibaşı 175 YTL.
Tel: (0212) 285 09 00

The Plaza Hotel
Sky Bar ve Restaurant'da eşsiz boğaz manzarası ile saat 20.00'dan 24.00'a kadar Grup Moonlight, 24.00'dan itibaren DJ Müzik eşliğinde yılbaşı eğlencesinin tadını çıkarabilirsiniz. Yılbaşı yemeği, limitsiz yerli içki ve kadeh şampanya dahil kişibaşı fiyat 179 YTL. Otelde konaklamak isteyenlerin çift kişilik odada kişi başı 249 YTL ödemesi gerekiyor. Bu fiyata yılbaşı programının yanı sıra 01 Ocak sabahı zengin kahvaltı büfesi de dahil.
Tel: (0212) 274 13 13

Mövenpick Hotel
Mövenpick Hotel'in içinde yer alan AzzuR Restaurant'da yılbaşı gecesi, 19.30-03.00 saatleri arasında sadece lezzet ziyafeti değil, sizi neşelendirecek, keyiflendirecek bir müzik ziyafeti de yaşayacaksınız. AzzuR'da kişibaşı fiyat limitsiz yerli içk idahil 195 YTL. Yine otelin içinde yer alan BarAdoX'da sabahın ilk ışıklarına dek dans edebilirsiniz. Gece 22.00'de başlayacak eğlence sabaha kadar sürecek. Ayrıca yeni yılın ilk brunch'ını kişibaşı 88 YTL ö d e y e r e k 11.30 15.00 saatleri arasında AzzuR'da yapabilirsiniz.
Tel: (0212) 319 29 29

Ramada Plaza İstanbul
Ramada Plaza İstanbul, yeni yılı romantik ve nostaljik bir ortamda karşılamak isteyenler için alternatif yılbaşı paketleri sunuyor. Pancaldi Restaurant'da canlı müzik eşliğinde dünya mutfaklarından farklı lezzetlerin sunulacağı yılbaşı yemeğinin fiyatı 165 YTL. Yeni yılı Lobby Lounge Bar'da karşılamak isteyenlerin ise yerli ve yabancı iki içki dahil, bar tabağı ve 1 kadeh hoşgeldiniz şampanyası için kişibaşına 90 YTL ödemeleri gerekiyor.
Tel: (0212) 315 44 44

Swissotel İstanbul

Swissotel 4 değişik restoranı ile yılbaşı gecesini ölümsüzleştiriyor. La Corne D'or Restoran özel yılbaşı mönüsü ve canlı müzik ile masalsı bir gece vaat ediyor. Kişi başı fiyatı 350 YTL. Yılbaşında Cafe Suisse Restoran'ı tercih edenler, yemeklerini canlı müzik eşliğinde yiyecekler. Kişibaşı fiyatı 250 YTL. Japon ve Çin mutfağında İstanbul'un en eski Uzakdoğu restoranlarından biri olan Miyako, yeni şefi ve mönüsü ile yılbaşında da iddialı. Kişibaşı fiyatı 200 YTL. Chalet Restoran fondü ve Yöresel Alp Yemekleri ile birbirinden değişik lezzetleri yılbaşı gecesi de misafirlerine sunmaya hazırlanıyor. Kişibaşı fiyat 200 YTL.
Tel: (0212) 326 11 00

***
ANKARA

Sheraton
Nükhet Duru ve Cenk Eren ikilisi bu yılbaşı Ankara Sheraton Hotel'de olacak. Büyük Balo Salonunda sahne alacak ikilinin programından önce de Durul Gence ve Grubu davetlilere yemek ve dans müziğinde eşlik edecek. Gecenin fiyatları 190 ile 250 YTL arasında değişiyor.
Tel: (0312) 457 60 00

May Day Club
May Day Club'a gidenler 14 kişilik orkestra eşliğinde Duygu ve Mustafa'yla eğlenecekler. DJ, oryantal ve perküsyon şovlarıyla coşacaklar. Barbekünün yapılacağı gecenin sonunda çorba ikramı da var. Kişibaşı ücret, limitsiz içki dahil 125 YTL.
Tel: (0312) 266 48 48

Palyoş Konağı
Piyano, gitar, keman, fasıl heyeti, canlı müzik ve oryantal Palyos Konağı'nda yeni yılı karşılamak iteyenleri bekleyenler arasında. Ordövr tabağı, ara sıcaklar, salata, hindi sarması, midye dolması ve tatlı olarak da Pannagotta ise tadabileceğiniz lezzetler. Kişi başı ücret, limitsiz yerli içki dahil 150 YTL.
Tel: (0312) 324 48 48 - 311 06 16

Hiltonsa
Ankara Hilton, 2006'yı Kavaklıdere Salonu, Marco Polo Restaurant ve Greenhouse Restaurant'da karşılayacak. Her üç mekanda da konuklara birbirinden lezzetli yemekler sunulacak. Fiyatlar kişibaşı 120 ve 225 YTL arasında değişiyor.
Tel: (0312) 455 00 00


İZMİR
Çeşme Ilıca Otel
Çeşme Ilıca Oteli iki genç starı konuk ediyor. Dillerden düşmeyen "Lo Lo" şarkısıyla Tuğba Özerk ile oryantal Asena 2006'yı hayranlarıyla birlikte Club Ilıca Otel'de karşılayacak. Tek gece konaklama dahil 179 milyon YTL.

Çeşme Ontur Otel
Otelin balo salonunda Hilal Cebeci'nin yanı sıra Popstar Özge ve Kağan program yapacak. Orient Restoranda da fasıl ile birlikte Küba müziği davetlilere sunulacak. Tek gece konaklamalı kişi başına 165 YTL.
Tel: (0232) 724 00 20

En Velo
Yılbaşı için özel lezzetler hazırlayan Club En Velo, sanatçı Murat Dalkılıç ile birlikte 31 Aralık gecesi müzik ziyafeti sunacak. Yemek ve limitsiz içki dahil kişibaşı 150 YTL.
Tel: (0232) 463 28 69

Alsancak Cece Club
31 Aralık gecesi Cece Club'te Gülay Eralp ile süpriz bir sanatçı sahne alacak. Kişibaşı fiyat 50-80 YTL arası.
Tel: (0232) 465 14 34

Velox
VELOX Club'te geç saatlerde Asena sahne alacak. Tel: (0232) 421 20 33



DERLENEN HABERLER
Albenili yılbaşı sepetleri
Albenili yılbaşı sepetleri
Alışveriş merkezlerinin yeni yıl için özel olarak hazırladıkları, içinde çeşitli hediyelerin bulunduğu ''Yılbaşı sepetleri'' raflarda yerini aldı.

Her firmanın değişik...devamı
Yılbaşında özel bir makyaj
Yılbaşında özel bir makyaj
Yılbaşı akşamı çok güzel, en güzel olmak istiyorsunuz. Unutmayın ki o gece yapacağınız makyaj en az saçınız ve kıyafetiniz kadar önemli. Yılbaşı gecesi özel bir makyaj yapmak...devamı
Bu renklerden biri sizin için
Bu renklerden biri sizin için
United Colors of Benetton'un dantel, şifon ve tülden tasarlanan gece kıyafetleri yılbaşı gecesi için çok ideal. Ayrıca elbiselerinizi mağazadaki ışıltılı tokalar, taşlı broşlar,...devamı
Ünlüler Kendi Yeni Yıllarını Anlatıyor
Ünlüler Kendi Yeni Yıllarını Anlatıyor
Yeni yıla sayılı günler kala herkes gibi ünlüler de yılbaşı hazırlıklarına başladı.Bu hazırlıkların ilki de bir çam ağacını rengarenk süslerle donatıp ışıklandırmak oldu. Şehirde bir...devamı
Yeni yılbaşı hediyesi: Estetik!
Yeni yılbaşı hediyesi: Estetik!
ABD'de artık her şey hediye konusu olabiliyor: Yeni bir burun, yeni memeler, hatta kızlık zarı.... Los Angeles kentinde çalışan estetik cerrah Peter Fodor, Amerikan toplumunda hediye...devamı
Yeni yıl çikolataları
Yeni yıl çikolataları
d'lara chocolatier'in Ulus'taki mağazasından içeri girdiğinizde karamelli, krokanlı, fıstık, fındık ve portakallı çikolatalar başınızı döndürecek. Bu muhteşem tatlara bayılacaksınız. Ayrıca...devamı
2006'ya yeni bir kokuyla girin
2006'ya yeni bir kokuyla girin
Yeni yıl insanda her konuda yenilenme ihtiyacı doğuruyor. Eğer siz de yeni yılda kokunuzu değiştirmek ve yeni bir parfüm kullanmak isterseniz Pastel'in yılbaşı için çıkarttığı ürünleri...devamı
Hediyeniz yıl boyunca ellerden düşmeyecek!
Hediyeniz yıl boyunca ellerden düşmeyecek!
Yılbaşında sevdiklerine farklı bir hediye vermek isteyenler için en iyi alternatiflerden biri, yıllık dergi aboneliği... Merkez Dergi bünyesinde bulunan ve yıl boyunca ellerden düşmeyen...devamı
Onlar 2006 için ne diliyor?
Onlar 2006 için ne diliyor?
Neşe Erberk
"Birinci dileğim huzur, ikincisi de sağlık. Çünkü son günlerde etrafımda sağlık problemleriyle ilgili çok tatsız şeyler duyuyorum. Bu ikisi en önemli şeyler benim...devamı


DOSYAYLA İLGİLİ DİĞER HABERLER
 Noel Baba yine çocukları sevindiriyor
 Oyuncağı da kendi kadar popüler
 Yeni yıl için alternatif hediyeler
 Çocuklara yeni yıl hediyesi verin
 Yeni yıl lambalarınız hazır
 Bankalardan yılbaşı ve bayram kredisi
 Yılbaşı sürprizi
 5 yıldızlı yılbaşının bedeli 6 bin Euro
 Her zevke uygun ayakkabılar
 Bu takılar çok Kokosh
 Renkli yılbaşı farları
 Uptown'da yılbaşı kampanyası
 Dekorasyonun yeni adresi
 Time dergisi "yılın kişilerini" seçti
 Yeni yıla yeni cicilerle girin
 2006'yı karşılama koleksiyonu
 Yılbaşında sıkı önlemler
 Bir Noel'in düşündürdükleri
YAVUZ BAYDAR
Yılbaşı hediyeleri...
OKAN MÜDERRİSOĞLU
Yılbaşı evrensel kültürün parçası
FATİH ALTAYLI
Yılbaşı kutlanmasın diye mi?
HINCAL ULUÇ
Yılbaşı yaklaşırken hediye arayanlara..
Yılbaşı geliyor!..
BÜLENT CANKURT
Sosyetikler yeni yıla Antalya'da girecek
Nişantaşı yılbaşına hazır
Cazseverlere yeni adres
SAVAŞ AY
Yeni Beyoğlu için sabredin
2006 Falı
Duygu dolu Balıklar burçlar aleminin belki de en hayalci üyeleridir. Özgürlüğüne düşkün Yaylar'la anlaşmak...
Irak'ta seçimler
Irak'ta 15 Aralık 2005 tarihinde yapılan genel seçimlerde, 30 Ocak seçimlerine oranla özellikle Sünni...
Cep telefonları kayıt altında
Cep telefonu kullanımı ve ticaretine ilişkin düzenlemeler getiren kanun Resmi Gazete'de sayısında yayımlandı.
50 yıllık Türk Ticaret Kanunu değişiyor
1 Ocak 1957'de yürürlüge giren Türk Ticaret Kanunu, yaklaşık 50 yıllık süre içinde, ihtiyaçlar dikkate...
Türk Borçlar Kanunu Tasarısı
Alışverişten iş hayatına günlük ekonomik ilişkileri düzenleyen Borçlar Kanunu Tasarısı, Başbakanlıkta.
AB Komisyonu'nun 2005 yılı Türkiye İlerleme Raporu
AB Komisyonu, Türkiye-AB ilişkileri yanında politik ve ekonomik kriterlerle Türkiye'deki yasal düzenlemeler...
İslamda tarikatlar
İslam dünyasında tarikatlar, ilk olarak 12. yüzyıldan sonra görülmeye başlamışlardır. Tarikat, Arapça'da...
Attila İlhan yaşamını yitirdi
Türk edebiyatı en büyük ustalarından birini kaybetti. Şair-yazar Attila İlhan 80 yaşında kalbine yenik...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu