Maç Sonuçları

Kupa uykusu

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruptan çıkmayı garantileyen iki takımın mücadelesinde gülen ev sahibi Eskişehir oldu. Galatasaray'ı Andaç'ın tek golüyle geçen Es-Es, G Grubu'nda puan farkıyla liderlik koltuğuna oturdu

Giriş: 29 Ocak 2015, Perşembe 00:00 Güncelleme: 29 Ocak 2015, Perşembe 10:49
Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'ndaki liderlik mücadelesinde gülen taraf Galatasaray'ı 1-0'lık sonuçla geçen Eskişehir oldu. Olcan'ın sol bek oynamasından faydalanan Es-Es, 25'te Feyzi-Andaç ikilisiyle sinyali verdi, 40'ta Kamil Ahmet'in ortasında Andaç'ın kafasıyla öne geçti. Eray 1.95'lik boyuna rağmen kalesine gelen bu aşırtma şutta çaresizdi! Cimbom, ilk yarıda sadece Pandev'le gole yaklaştı ama Makedon forvet altıpastan abanmak yerine topu dürtmeyi tercih etti, savunma çizgide müdahale etti. Andaç'la ikiyi kaçıran Es-Es, 62. dakikada Kaan'la direğe takıldı. Emre Çolak, Bruma ve Telles oyuna girdi ama Aslan rakip kaleye gidemedi. Ve Galatasaray kupada liderliği eski hocası Skibbe'nin çalıştırdığı Eskişehir'e verdi.

ESKİŞEHİR'DE TRİBÜN ŞOV - TIKLAYIN

MUSLERA'YI 'ALLAH KORUSUN' - TIKLAYIN

İKİ GÖRÜŞ

LEVENT TÜZEMEN:
Kampta yatarsan!..
D.Bakır'a ve Eskişehir'e kaybetmek G.Saray'ın kupaya devamını etkilemeyecek. Ancak bu iki maçtan çıkarılacak sonuç şu: G.Saray'ın fizik gücü yerlerde sürünüyor. Devre arası fazlasıyla dinlenen futbolcular ne yazık ki tatilde yeterli çalışmadıkları için güç ve mücadele olarak geri düşmüşler Hamza hoca zihinsel olarak futbolcularını toparlayabilir. Ama fiziksel olarak takımı nasıl ayağa kaldıracak merak ediyorum. Eskişehir genç ve koşan oyuncuların büyük çabasıyla, alkışlanacak oyunla G.Saray'ı yendi ve fizik olarak da ciddi yıprattı. Galatasaraylı oyuncular fiziksel zafiyetten dolayı Eskişehir'in darbeli oyununa karşılık veremediler. Yarsuvat yönetimi 4. yıldızı takma sözü vererek göreve geldi. En az bir santrfor almak zorundalar. Bu Dzemaili ve Pandev'le ligi götüremezler.

BÜLENT TİMURLENK: Tam pansiyon tatil

Ekonomisi bozuk Eskişehir, Erkan'ı da kaybettikten sonra ligde ne yapacağı soru işaretiyken, geçen sene final oynadığı kupaya bu sezon da asılıyor. G.Saray, Hamzaoğlu ile fiyakalı başladığı kupada son 2 maçını kaybetti. Devre arası hazırlık kampındaki organizasyon bozukluğu, kötü zemindeki gereksiz turnuvanın faturası işte budur. Sakatlanan oyuncular ve fizik olarak hazır olmayan bir takım. Ne Tarık ne de Olcan vasat bir bek performansı bile ortaya koyamazken, Bursa maçında cezalı diye sahaya sürülen Selçuk ise Hamit ve Dzemaili gibi futboldan kopmuş iki isimle orta sahayı tutamadı. Sinan Gümüş, G.Saray adına umut olabilecek tek isim. 12 milyon Euro'luk Bruma'dan daha hızlı olmayabilir ama güçlü fiziğiyle Portekizli oyuncudan çok daha kalite bir isim.