Maç Sonuçları

Çifte protesto!

Üçüncü gol sonrası Kartal'a büyük tepki vardı. Yönetim de istifaya çağrıldı. Basketbol maçında skoru öğrenen taraftarlar ise hedeflerine futbolcular ve başkan Yıldırım'ı aldı

Giriş: 22 Mayıs 2015, Cuma 00:00 Güncelleme: 22 Mayıs 2015, Cuma 01:18
Bursaspor maçında savunma ağırlıklı bir kadroyla mücadele etmesi tepki gören İsmail Kartal, ikinci yarıdaki Meireles-Hasan Ali değişikliği sonrasında bütün şimşekleri üzerine çekti. Hemen ardından Bursa'nın golü gelince de tribünler ayağa kalktı. Kartal ve futbolcuların aleyhinde tezahürat yapan taraftarlar, ayrıca "Yönetim istifa" diye slogan attı. Basketboldaki F.Bahçe-G.Saray maçında skoru öğrenen sarı-lacivertli tribünler de, "En büyük taraftar, futbolcular sahtekar" ve "Başkan olsana, Obradovic Fener'e başkan olsana" şeklinde tempo tuttu.

Sahaya bıçak atıldı

Dün akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'nda istenmeyen görüntülerden birisi de sahaya tribünlerden bıçak atılması oldu. Bursasporlu futbolcu Fernandao yerden aldığı bıçağı hakeme verdi. Fenerbahçe'ye yabancı madde ve kötü tezahürat nedeniyle yeni bir ceza kapıda.

Stat dışında arbede çıktı
Genç Fenerbahçeliler, uzun bir aradan sonra maç izlemek için Migros alt tribünden bilet aldılar. Ancak stada sokulmayan grup, protokol tribününün girişine gelerek yönetimi protesto etti. Taşkınlık yapan ve protokole su şişesi atan 150 kişilik gruba çevik kuvvet müdahale etti. Stat dışındaki olaylar maçtan sonra da devam etti.