Maç Sonuçları

Geri sayım başladı

Giriş: 24 Mayıs 2016, Salı 00:00 Güncelleme: 24 Mayıs 2016, Salı 01:06
Gerçeklik gözlüğüyle 360 derece maç keyfi
ATV'den canlı olarak ekranlara gelecek G.Saray-F.Bahçe finalini futbolseverler sanal gerçeklik gözlüğüyle stattaymış gibi izleyecek. Maç günü SABAH gazetesi alanlar, hediye edilecek sanal gerçeklik gözlükleriyle, akıllı telefon a+ Apple iPhone IOS ve Android uygulamalarından "360 Derece Maç Keyfi" seçimi yaparak kupa finalini 360 derece canlı izleyebilecek. Kamera seçimlerini kendileri yapabilecek ve böylece hem sahanın hem tribünlerin hem de yedek kulübesinin heyecanını yaşayacaklar.

EXPO 2016'da dev ekrandan final keyfi
G.Sara y-F.Bahçe finaline ev sahipliği yapacak Antalya'da düzenlenen EXPO 2016'da da kupa coşkusu yaşanacak. EXPO 2016'nın ana medya sponsoru olan Turkuvaz Medya Grubu, 26 Mayıs'taki tarihi finali 5 bin kişilik özel mekanda futbolseverlerle buluşturacak. Antalya EXPO alanındaki 5 bin kişilik amfi tiyatrodaki dev ekrandan yayınlanacak maç 21.15'te başlayacak. Nefesleri kesen finalin coşkusunu dev ekrandan izlemek isteyenler için özel yayın gerçekleştirilecek.

Karadağ ve Slovenya maçlarıyla şölen sürecek
Zirat Türkiye Kupası finali perşembe günü saat 21.15'ten itibaren atv'den yayınlanırken maç öncesi ve sonrasındaki tüm yayınlar aspor'dan canlı olarak ekranlara gelecek. atv ve aspor'daki futbol şöleni 29 Mayıs'ta Türkiye-Karadağ, 5 Haziran'da Slovenya-Türkiye maçlarının canlı yayını ile sürecek. Bu arada kupa öncesi G.Saray ve F.Bahçe teknik direktörleri ile kaptanlarının katılacağı basın toplantısı yarın 18.30'da Rixos Downtown Antalya Hotel'de yapılacak. Öte yandan G.Saray taraftarı maç günü stada giriş için Kuzey, F.Bahçe taraftarı ise Güney tarafınındaki güzergahı kullanacak.