Maç Sonuçları

Riekerink’ten Semih sürprizi

Giriş: 27 Mayıs 2016, Cuma 00:00 Güncelleme: 27 Mayıs 2016, Cuma 06:13
G.Saray Teknik Direktörü Riekerink, haftalardır sağ bekte oynattığı Linnes ve Sabri'yi dün kulübeye çekti, sakatlığını atlatan Semih Kaya'ya 11'de görev verdi. Semih, TT Arena'daki Fenerbahçe derbisinde de savunmanın sağında oynamış ancak kupadaki Rize maçında sakatlanınca 20 gün sahalardan uzak kalmıştı. Kayseri maçında hat-trick yapan Sinan ise kariyerinde ilk kez bir derbide 11'de görev yaptı.

50 BİN $ PRİM CEPTE
Türkiye Kupası'nı kazanarak Avrupa cezasını çekmeyi hak eden Galatasaray'da oyuncular tatile cepleri dolu çıkacak. Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim 40 bin dolar olan kupa primini geçen hafta 50 bin dolara çıkardıklarını takıma açıklamıştı. Final öncesi birikmiş alacakları ödenen sarı-kırmızılı oyuncuların, Fenerbahçe zaferinden dolayı 500 bin dolar daha hesaplarına yatırılacak.

'YÖNETİM İSTİFA' BU KEZ YOK
GalatasarayLI oyuncular 1-0'lık galibiyetle biten finalin ardından soluğu taraftarlarının yanında aldılar. Wesley Sneijder ve Sabri Sarıoğlu sarı-kırmızılı tribünlere üçlü çektirirken, "Fener ağlama" tezahüratıyla ezeli rakiplerine göndermede bulundu. Galatasaraylı taraftarlar da bu sezon ilk kez dün "Yönetim istifa" tezahüratları yapmadı.