Maç Sonuçları

Son dakika haberi: Trabzonspor'dan hakeme penaltı tepkisi! Onuachu'nun pozisyonunda...

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir karşısında penaltı beklediği pozisyon için devre arasında flaş tepkide bulundu.

Giriş: 28 Şubat 2024, Çarşamba 19:07 Güncelleme: 29 Şubat 2024, Perşembe 09:00

Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir ile karşılaşan Trabzonspor, bir pozisyonda penaltı bekledi.

Karşılaşmanın 35. dakikasında sol kanattan Umut Güneş'in ortasında Paul Onuachu, ceza sahasında yerde kaldı. Trabzonsporlu oyuncular, bu pozisyonda penaltı bekledi. Karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam oyunu sürdürdü.

Trabzonspor'dan maç öncesinde VAR hakemi olarak belirlenen Alper Ulusoy'a tepki geldi. "Endişeliyiz" başlığıyla yapılan açıklamada, "Müsabakaya etki etmesi muhtemel kirli eller dolayısıyla endişeliyiz… VAR'ın YOK olması sebebiyle endişeliyiz…" ifadeleri kullanıldı.

Diğer bir paylaşımda ise ilk yarıda Onuachu'ya ceza sahası içindeki müdahale sonrası beklenen penaltı için, "Onuachu'nun göğsüne atılan tekme sonrası oyun köşe vuruşuyla devam etti" paylaşımı yapıldı.

İKİ SAKATLIK BİRDEN

Trabzonspor'da Afrika Kupası'na giden Onuachu, 8 maç aradan sonra yeniden ilk 11'de başladı. Opoku ile çarpışan golcü futbolcu, oyuna devam edemedi ve 69'da yerini Enis'e bıraktı. Baş dönmesi yaşayan Umut Güneş de 82'de kenara geldi. MR'ı çekilecek olan Onuachu'nun durumu bugün netlik kazanacak.