Maç Sonuçları

Bayburt'ta kupa bayramı

Bugün oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı için Bayburt'a giden Fenerbahçe, şehirde büyük bir heyecanla karşılandı. İlk kez bir Süper Lig takımını ağırlayan Bayburt'ta maça ilgi büyük. Biletler bitti. Tabureler ise 20 TL'den satışta

Giriş: 16 Aralık 2014, Salı 00:00 Güncelleme: 16 Aralık 2014, Salı 00:03

Bayburt Bayburt olalı böyle coşku görmedi... İlk kez bir Süper Lig ekibini ağırlayan Bayburtlular, Fenerbahçe'yi bağrına bastı. Sarı-lacivertliler, 3. Lig ekibi Bayburt Grup Özel İdare ile oynayacağı maç için dün 10 as oyuncusundan yoksun kadrosuyla Bayburt'a gitti. Uçakla Erzurum'a inen Fenerbahçe burada UNİFEB'liler tarafından karşılandı. Karayoluyla gittiği Bayburt'ta ise karşılamayı atlı ciritçiler yaptı.

DİEGO'DAN BAYBURT YORUMU
Mücadelenin oynanacağı 2 bin 500 kişilik stadın koltukları tükendi. Bayburt yönetimi etrafı açık olan stada yerleştirilen tabureleri ise 20 liradan satışa çıkardı. Sakatlığı geçen ve forma giymesi beklenen Diego Ribas'ın karşılaşmayı değerlendirirken, "İyi savunan, iyi koşan, iyi mücadele eden bir rakip ama kazanacağımıza inanıyorum" yorumunu yapması sosyal medyanın ilgi odağı oldu!