Maç Sonuçları

Bayburt Bayburt olalı böyle şölen görmedi

F.Bahçe, 3. Lig 3. Grup'ta 12. sırada yer alan Bayburt Grup Özel İdare'yi Webo (2) ve Mehmet Topuz'un golleriyle yenip Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'ndaki ilk galibiyetini aldı. Ev sahibi ekip kazandığı iki penaltıdan birini Kazım'la gol yaptı

Giriş: 17 Aralık 2014, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 17 Aralık 2014, Çarşamba 03:50
Fenerbahçe uzun bir aradan sonra gittiği bir deplasmanda rakibi tarafından bu kadar coşkuyla karşılandı... İlk kez bir Süper Lig ekibini konuk eden Bayburt'ta F.Bahçe'nin gelişi şehri tam anlamıyla bayram yerine çevirdi. Rakibi Erzurum havalimanında çiçeklerle karşılayan Bayburt yönetimi, F.Bahçeli taraftarlara da jest yapmayı ihmal etmedi. Biletler 50 TL olduğu için maça gidemeyeceklerini söyleyen Erzurum ÜNİFEB üyelerine biletler 30 TL'den satıldı. Saha dışındaki ilgi, alaka kadar sahada da büyük bir mücadele vardı.

MERT KALESİNDE DEVLEŞTİ
Gruptaki ilk maçında Kayseri'ye yenilen sarı-lacivertliler, işi sıkı tuttu
. Gol perdesini daha ikinci yarıdaWebo açtı: 0-1. 29'da Orçun'un düşürüldüğü pozisyonda Bayburt penaltı kazandı ancak Mert, Kazım'a geçit vermedi. 34'te Alper kaleci Selçuk'la karşı karşıya kaldı, Selçuk topu uzaklaştırmak isterken Webo'nun önüne bıraktı. Kamerunlu boş kaleye plaseledi: 0-2... 45'te Kadlec'in elle oynadığına hükmeden hakem, ev sahibi Bayburt lehine penaltı verdi. Kazım bu kez Mert'i avlamayı başardı: 1-2. Mehmet Topuz, 65'te Diego'nun pasına çıkardığı sert şutla skoru ilan etti: 1-3.

WEBO'YA NAZAR DEĞDİ

İki gol birden atan Webo, sağ arka üst adalesinde batma hissedince 70'te yerini Aziz'e bıraktı. Bugün kontrolden geçecek.