Maç Sonuçları

Golatasaray

Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın gol yağmuru Diyarbakır'da sürdü. Eskişehir'e 4, Balçova'ya 9 atan Cimbom dün de Diyarbakır BŞB karşısında 4 golle güldü

Giriş: 24 Aralık 2014, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 24 Aralık 2014, Çarşamba 00:33
Balçova maçında hat-trick yapan Goran Pandev, perdeyi açtı. Bruma, Olcan Adın ve Yekta'nın gollerine ev sahibi ekip Ertan Koç ile yanıt verdi

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray deplasmanda Diyarbakır BŞB'yi 4-1 yendi ve grubunda 3'te 3 yaptı. İlk yarı oyunun hakimi 2. Lig ekibiydi ama Aslan'ın kaleyi bulan tek şutu gol oldu. 31'de Bruma'nın ara pasında ofsayta düşmeyen Pandev, kaleciyi geçip topu boş kaleye yuvarladı: 0-1. Pandev 42'de ikinciyi de atacaktı ama yan hakem yanlış bayrak kaldırdı. 43'te karambolde topu önünde bulan Ertan Koç, eşitliği sağladı: 1-1. İkinci devre Yekta'nın pası sonucu kaleci ile karşı karşıya kalan Bruma, boştaki Yasin'e pası vermedi. 69'da benzer pozisyona giren Yasin ise bencillik yapmadı ve Bruma'yı gördü. Portekizli yıldız da golü attı: 1-2. 82'de Olcan'ın uzaklardan yokladı, kaleci Levent adeta içeri aldı: 1-3. Yekta, 84'te Balçova maçında olduğu gibi skoru belirledi: 1-4.

GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Kupa beyi Pandev
Balçova'ya hat-trick yapan Goran Pandev dün de Diyarbakır BŞB'yi boş geçmedi. Sarı-kırmızılı forma altında gol sayısını 4'e çıkaran Makedon forvet, bu alanda bu sezon toplam 4 gol atan Sneijder'i yakaladı. Galatasaray'ın en skorer ismi ise 12 kez ağları sarsan Burak Yılmaz.

Sinan Bolat'ın bir maçı kaldı
Sezon başında Porto'dan kiralanan Sinan Bolat'ın sözleşmesindeki maddeye göre devre arasına kadar 5 maçta forma giymeli. Aksi durumda Sinan, Portekiz ekibine geri dönecek. Gurbetçi kaleci, Diyarbakır'da eldivenleri taktı ve bu sezon 4. maçına çıktı.

'Pandev isterse ayrılabilir'
Hamza Hamzaoğlu, farklı galibiyet sonrası, "Bazı oyuncularımı net olarak görme fırsatı buldum. Pandev'den henüz istediğimiz seviyede olmamasına karşın memnunum. Güç olarak üstüne koyarsa bize faydalı olacaktır. Bu arada teklfler olur ve gitmek isterse, tabii ki ayrılabilir" dedi.

Hamzaoğlu mahsur kaldı!
Hamza Hamzaoğlu basın toplantısını yaptığı sırada salonun dış kapısı kilitlendi. Hamzaoğlu toplantı bitmesine rağmen kapı açılamadığı için 5 dakika salondan çıkamadı. Bunu fırsat bilen Diyarbakırlı yerel gazeteciler, Galatasaray'ın teknik direktörü ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.