Maç Sonuçları

Tufan'a bir adım kaldı

Tolgay Arslan'ın transferinden vazgeçen Trabzonspor, milli yıldız Ozan Tufan için Bursaspor'un inadını kırmaya çok yaklaştı

Giriş: 28 Ocak 2015, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 28 Ocak 2015, Çarşamba 00:16
Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Tolgay Arslan'dan vazgeçen Fırtına, Bursasporlu Ozan Tufan ile Şener Özbayraklı için elinden gelen tüm çabayı gösteriyor... Son olarak 7 milyon Euro ve üç futbolcu teklif edilen yeşil-beyazlı kulübün, içerisinde bulunduğu maddi darboğaz yüzünden bu öneriye ılımlı yaklaştığı ve Ozan ile Şener transferinin bir kaç gün içerisinde bitebileceği gelen haberler arasında. .

Mehmet Ekici tedirgin etti
Keçiörengücü mücadelesinin 53'üncü dakikasında sakatlanan Mehmet Ekici, yerini Soner Aydoğdu'ya bıraktı. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, son haftaların formda isminin durumunun kontroller sonrası belli olacağını açıklarken, "Umarım ciddi değildir" diyerek yaşadığı endişeyi dile getirdi.

Aytaç uğruna Yanal'ın gözü Kara
Ersun Yanal'ın üzerinde ısrarla durduğu bir diğer isim ise Eskişehirspor'dan eski öğrencisi Aytaç Kara... Ersun Yanal'ın kadroda görmeyi çok istediği Aytaç Kara için kulübü Eskişehirspor'a sezon başı kadro dışı bırakılan Emre Güral'ın yanı sıra iki milyon Euro teklif edildi ve yanıt bekleniyor.