Maç Sonuçları

'Bunun adı finaldir'

İsmail Kartal: "Ligde şampiyonluğa oynuyoruz, kupada gidebildiğimiz yere kadar devam etmek istiyoruz. Bunun adı finaldir, kupayı kazanmaktır"

Giriş: 04 Şubat 2015, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 04 Şubat 2015, Çarşamba 00:03
Fenerbahçe'nin ligde ve kupada üst üste aldığı başarılı sonuçların yarattığı pozitif etki, teknik direktör İsmail Kartal'ın demeçlerine yansıdı. Bayburt galibiyeti sonrası A Spor mikrofonlarına konuşan Kartal, çifte zafer istediğini aktardı. Başarılı teknik adam, "Ligde şampiyonluğa oynuyoruz. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunun adı finaldir, kupayı kazanmaktır. Genç oyuncuları da kazanma adına onlara da şans vererek karışık 11'lerle sahaya çıkıyoruz" dedi. Kartal, cumartesi oynanacak Trabzonspor derbisine ilişkin olarak ise, "Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. O gücümüz var" değerlendirmesini yaptı.

ERKEN FİNAL KAPIDA
Türkiye Kupası'nda son 16 eşleşmeleri belli olmaya başlarken, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki dev buluşma için gözler E ve F Grubu'ndaki maçlara çevrildi. Bayburt'u yenerek E Grubu'nu 11 puanla bitiren F.Bahçe, Kayseri, Altınordu'yu deplasmanda yenemezse grubu lider tamamlayacak. Bu durumda F Grubu'nda kalan maçlar büyük önem taşıyacak. Beşiktaş yarın liderliği garantileyen Rize'den puan alırsa son 16'ya kalacak. Kartal yenilse dahi Adana Demirspor, Sarıyer'de puan kaybederse 2. olacak ve F.Bahçe E Grubu'nu lider bitirirse son 16'da Kadıköy'de sarı-lacivertliler ile karşılaşacak. İki takım kupada en son 13 Mayıs 2009'da finalde buluşmuş ve maçı 4-2 kazanan Beşiktaş mutlu sona ulaşmıştı.