Maç Sonuçları

Adım adım finale

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu

Giriş: 18 Şubat 2015, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 18 Şubat 2015, Çarşamba 00:21
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final maçlarının kura çekimi Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirildi. Çeyrek final eşleşmeleri; Galatasaray-Manisa, Kayserispor-Sivas, Bursaspor-Gençlerbirliği ve Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe şeklinde oluştu. Yarı finalde ise Galatasaray-Manisa ile Kayseri-Sivas galibi, Bursa-Gençlerbirliği ile de Mersin-Fenerbahçe galibi karşılaşacak.

ŞAMPİYON 9 MİL YON TL KAZANACAK
TFF İkinci Başkanvekili Arif Koşar, kura çekiminde yaptığı açıklamada, "Emeğin karşılığını aldık. Final oynayan takımımız 2.5 milyon dolar, yani 6-7 milyon lire para alacak. Şampiyon olan takım toplam 9 milyon lira kazanç elde edecek. Maddi açıdan tatmin edici oldu. İnşallah 3 Haziran'da Bursa'da layık olan kupasını alacaktır" dedi.

NE DEDİLER?
Yalçın Ha ker (F.Bahçe yöneticisi): Gidişat G.Saray'la final gibi görünüyor. Bursa'daki finalde kupayı kaldıracağımıza inanıyorum. Cenk Ergün (G.Saray idari menajeri): Amacımız geçen sene olduğu gibi bu sene de kupada finale çıkmak ve şampiyon olmak. Ali Büyükkurt (Bursa yöneticisi): Evimizde final oynamak için camia olarak kenetlendik.

A SPOR'A ANLAMLI HEDİYE
TFF İkinci Başkanvekili Arif Koşar, futbola katkıları nedeniyle A Spor adına başarılı spiker Ceyla Büyükuzun'a kupanın resmi topunu hediye etti. Büyükuzun, "Aldığım en anlamlı hediye" diyerek Koşar'a teşekkür etti.