Maç Sonuçları

Samuel Eto’o antrenör gibi!

Ziraat Türkiye Kupası grup maçında sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Girsunspor’la karşılaşacak Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlılar Kaptan Samuel Eto’o idaresinde çift kale pas ve hücum organizasyonu çalıştı.

Giriş: 14 Aralık 2015, Pazartesi 00:00 Güncelleme: 14 Aralık 2015, Pazartesi 13:01
Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle moral bulan Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Mehmet Uğurlu ve takım kaptanı Samuel Eto'o idaresindeki antrenmanda kırmızı-beyazlılar ısınma, istasyon ve denge çalışması yaptı.

ETO'O ANTRENÖRLÜĞE ALIŞTI
Ardından Mersin İdmanyurdu maçı kadrosunda yer alan futbolcular Eto'o idaresinde tam sahada pas ve hücum organizasyonu çalıştı. Eto'o kalecilerden topu defans oyuncusu ile başlatmasını ve pası geniş alana yaymasını istedi. Kaptan Eto'o direktiflerini harfiyen yerine getiren takım arkadaşlarına 'Bravo, tamam' diye seslendi. Yarım saatlik bu çalışmanın ardından diğer sahada iki grup halinde pas çalışması yapan futbolcular da Eto'o'nun idaresinde tam saha pas ve tek pas hücum çalışması yaptı. Kırmızı-beyazlıların çalışması daha sonra koşu ile son buldu. Antrenmana sakatlığı devam eden Lazareviç katılmadı.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, hafta sonu Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak güzel bir hafta yaşadıklarını kaydetti.

"GÜZEL BİR HAFTAYDI"
Mersin İdmanyurdu maçında kendilerini destekleyen taraftardan övgüyle bahseden Başkan Gencer, "Yaklaşık 6 bin taraftar takımımızı ateşledi. Özellikle ikinci yarında olağanüstü destek verdiler. 90. dakikaya kadar, her türlü olumsuzluğa rağmen takımın desteklenmesinin en büyük göstergesiydi. Bir önceki maçta küfür etmemesine rağmen ceza almış ve maç izlemekten mahrum olmuş seyircilerimiz var. Onları düşünerek duyarlı olmalıyız. Tribün gerginliklerinin affı yok. Herhangi bir olumsuzlukta tribün kapatılıyor. Bu da hoş bir şey olmuyor. İki kişi yüzünden tüm tribün ceza alıyor" dedi.

"FİNALİ İSTİYORUZ"
Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Başkan Gencer, "Rakibin büyüğü küçüğü diye bir şey yok. 4-5 Süper Lig takımı kupadan elendi. Şu anda her ne kadar grup maçları oynanıyor olsa da bizim için kupanın en büyük önemi final maçının Antalya'da oynanacak olmasıdır. İnşallah kupada finale kadar gidip, kendi sahamızda, yeni stadımızda final heyecanını Antalya ile paylaşmak istiyoruz. O nedenle maçların önemini biliyoruz. Gruptaki rakiplerimizin hangisi olursa olsun taraftardan destek bekliyoruz" diye konuştu.

"HEDEF GRUP BİRİNCİLİĞİ"
Grubu birinci bitirmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Gencer, "Karşı grubumuzdaki rakiplerimizde ağırlıklı olarak Kayseri ve Konya. Muhtemel rakiplerimiz. Hedefimiz bir ya da ikinci çıkmak çok önemli olmasa da prestij olarak öncelikle gruptan çıkmak. Lider bitirmek de önemlidir " dedi.