Maç Sonuçları

Devamı gelsin

Nazilli maçında ilk kez ağları sarsan Senegalli oyuncuyu kutlayan Sadi Tekelioğlu, "Şanssızlığını bozdun. Gollerin devamını getir" dedi

Giriş: 17 Aralık 2015, Perşembe 00:00 Güncelleme: 17 Aralık 2015, Perşembe 06:17
Trabzonspor'un sezon başında İngiltere'nin Hull City kulübünden transfer ettiği ancak gol yollarındaki suskunluğu nedeniyle hayal kırıklığı yaratan Dame N'Doye'un kupa maçında ağları havalandırması camiada mutluluk yarattı. Süper Lig'de 11 maçta 714 dakika sahada kalan ve gol atamayan N'Doye, sadece 2 asist yapmıştı. 2-0 kazanılan Nazilli Belediye maçında attığı golle Türkiye'de siftah yapan Senegalli forveti tebrik eden hocası Sadi Tekelioğlu, "Şanssızlığını bozdun. Bundan sonra gollerinin devamını bekliyoruz" dedi.

MALİYETİ 11 MİLYON EURO

N'Doye 3 milyon 150 bin Euro bonservis bedeli ve 3 yıl için 7,5 milyon Euro garanti ücret karşılığında toplam 10 milyon 650 bin Euro'ya transfer edilmişti. 30 yaşındaki N'Doye'nin 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

*
BİR GÖRÜŞ

İSKENDER GÜNEN: N'Doye'nin sorunu organizasyon

Dame N'Doye geldiği günden beri bir türlü beklenen katkıyı yapamadı. Bunun en önemli nedenlerinden biri gerek bireysel gerekse takım oyununun istenilen düzeyde olmamasıydı. Bu da oynadığı her maçta kendisinin kötü görünmesine neden oldu. Özellikle hücumda kabul edilmesi gereken en önemli husus, Trabzonspor'un organizasyon sorunları... Kapanan takımlara karşı da bu problem bütün çıplaklığıyla ortaya çıkıyor. N'Doye eğer organize hücum girişimlerinde bulunan bir takımda yer alsa daha büyük katkılar yapabilir.