Maç Sonuçları

Kupasever

Galatasaray, Akhisar sonrası Kastamonu 1966'yı da aynı skorla yenerek E Grubu'nda 2'de 2 yaptı

Giriş: 24 Aralık 2015, Perşembe 00:00 Güncelleme: 24 Aralık 2015, Perşembe 09:21
Sarı-kırmızılıların gollerini penaltıdan Emre ve Umut attı. Ev sahibi takımın golü Fatih'ten geldi. Cimbom özellikle ikinci yarıda sıkıntılı anlar yaşadı. 90+2'de Kastamonu'nun golü faule kurban gitti

DENİZLİ: NOTLARIMA YAZDIM!
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kastamonuspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından önemli tespitlerde bulundu. Takımın beklentilerin altında kaldığını söyleyen deneyimli hoca, "Bu maçlar benim vereceğim kararlarla çok yakından ilgili maçlardır. Karşımızda düşündüğümden daha iyi bir Kastamonu, düşündüğümden daha aşağı bir takımım vardı. Berabere kalsak da, grupta iddiamızı sekteye uğratmazdık. Grupta düşündüğümüz işleri yapabileceğimizi biliyoruz. Kastamonu'da taraftarlarımızla birlikte olduk. Bu 90 dakika ile ilgili çıkardığım notlar olacak" dedi.

SEMİH KAYA SAKATLANDI
Mustafa Denizli'nin lig ve kupa maçlarında değişmez tercihlerinden biri olan Semih Kaya dün 37. dakikada sakatlanarak yerini Hakan Balta'ya bıraktı. Semih'in ayağının burkulduğu ve tedbir amaçlı oyundan alındığı bildirildi.

DENİZLİ'DEN 'İNCE' AYAR
Lionel Carole, Fenerbahçe derbisinin ardından dün ilk kez Kastamonu'da forma giydi. Carole'de olduğu gibi sakatlık aşamasındaki futbolcular kulüp doktoru Yener İnce'nin hazırladığı özel programla İtalyan kondisyoner Stefano Marrone tarafından çalıştırılacak. Carole gibi U-21'de test edilecek oyuncuların daha hazır halde A takıma dönmesi sağlanacak.

SABRİ'YE TAKILDILAR
Kupa ve ligdeki Akhisar Belediyespor maçlarında yedek soyunan Sabri Sarıoğlu dün formayı kaptı ve 11'de yer aldı. Tribündeki Kastamonusporlu bir taraftar, "Sabri Reyiz; Gözünü seveyim bizi vurma, kale şu yanda" yazılı pankart açtı.

EMRE SİFTAH YAPTI
Bu sezon çıktığı 12 resmi maçta 2 asisti bulunan Emre Çolak dün penaltıdan attığı golle sezonun ilk golünü kaydetmiş oldu.

KİM NASIL, NASIL OYNADI?
Sinan Gümüş: Birebirlerde rakiplerini zorlasa da aslar arasına girmek istiyorsa topu soluna çekerek attığı şutlar dışında da üretken olabilmeli.
Koray Günter: Aurelien Chedjou ön liberoda denenirken, Semih Kaya bu kadar formsuzken neden ligde tek dakika bile düşünülmediğini gösterdi. Güvensizdi, bol top kayıplı oyunu eksi aldı.
Emre Çolak: Galatasaray eğer Kastamonuspor'a karşı sürpriz bir yenilgi almadıysa bunu Emre Çolak'a borçlu. Bu kadar kötü bir maçta skoru değiştirmeyi başaran isim oldu.
Lionel Carole: 2 aydır ilk resmi maçına çıkmasına rağmen elinden geleni yaptı. Yedeklerle arasında ciddi bir fark olduğunu gösterdi.
Jem Karacan: Fazlasıyla silik kaldı. Hamza Hamzaoğlu döneminin çok konuşulan transferinin Galatasaray kariyeri Ocak ayında yapılacak muhtemel operasyonda yer alabilir.