Maç Sonuçları

Fenerbahçe ile oynamak rüya gibi

"Alt ligde çalışan bir antrenör kaç kez F.Bahçe ile karşılaşabilir ki, rüya gibi bir durum... İşi kolay olmayan Pereira'ya saygı duyulmalı"

Giriş: 10 Ocak 2016, Pazar 00:00 Güncelleme: 10 Ocak 2016, Pazar 17:24
Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, eski takımı F.Bahçe ile oynanacak maç öncesi hislerini SABAH'la paylaştı. İşte Sözeri'nin açıklamaları:
Futbolculuk dönemimde F.Bahçe uzun süre istedi beni, 3-4 yıl almaya uğraştılar. O yıl büyükler dahil ligde 8 gol attım sağ bekken. Aziz Başkan, bana ve Metin Diyadin'e 'İkinizi de alıyorum' demişti.
Teknik adam olarak F.Bahçe'ye karşı ilk kez mücadele edeceğim. Onur duyacağımız bir hadise. Alt ligde çalışan bir antrenör kaç kez F.Bahçe ile karşılaşabilir ki, rüya gibi bir durum.
Fernandao da Persie de kaliteli oyuncular. Ben stoper olsam, Fernandao'ya karşı oynamak istemem. Pereira'nın durumu o kadar zor ki, ikisini bir arada oynatamıyor. Takım savunması aksıyor. Pereira'yı eleştirmek yerine hangisini oynatırsa oynatsın ona saygı duyulması gerekir.
Lig asla kopmaz. İlk yarıda çok puan kaybetmeyen F.Bahçe ve Beşiktaş'ın daha çok puan kaybı yaşayacağıını düşünüyorum. İlk yarının en değerli futbolcusu bence Eto'o'dur. Anadolu takımında Gomez kadar gol atmak kolay değil.

KORA KOR MÜCADELE
Giresun'da arkadaşımız Volkan Demir'e konuşan Erkan Sözeri, "Fenerbahçe ile aynı oyun yapısına sahibiz. Onlar nasıl iyi kapatıyorlarsa biz de iyi kapatıyoruz. Bugün kora kor bir mücadele olacak" dedi.

F.BAHÇE GİRESUN'DA HEYECAN ATV'DE
Türkiye Kupası H Grubu'nda daha önce Tuzla'yı 2-1, Antalya'yı da 4-2 yenen F.Bahçe bugün Giresunspor kaşısına çıkıyor. Grupta liderliğini sürdürmeyi hedefleyen sarı-lacivertlilerin Giresun'daki mücadelesi 20.45'te başlayacak. Maç ATV'den canlı yayınlanacak.

ALPER VE DİEGO SAKATLIĞI ATLATTI
Giresunspor maçının hazırlıklarını tamamlayan F.Bahçe'de sakatlığı olan Diego ve Alper'den sevindirici haber geldi. Dün idmana çıkan ikilinin dışında sakatlıkları devam eden Meireles ve Ertuğrul Taşkıran ise takımdan ayrı çalıştı. Van Persie de özel program dahilinde idman yaptı.