Maç Sonuçları

Ziraat Türkiye Kupası'nda diğer maçlar

Giriş: 10 Ocak 2016, Pazar 00:00 Güncelleme: 10 Ocak 2016, Pazar 00:23
Kayseri gol şov yaptı

Ziraat
Türkiye Kupası G Grubu'nda Kayserispor, deplasmanda Etimesgut Belediyespor'u 5-2 yendi. Kayserispor ilk yarı Lopes ile öne geçti. Ev sahibi ekip penaltıdan Halil İbrahim Cehim ile cevap verse de 44'te Oğulcan konuk ekibe 2-1'lik üstünlüğü getirdi. 45'te Mehmet Atik'in kırmızı kart görmesiyle ev sahibi 10 kişi kaldı. İkinci yarıda Deniz (56) ve Sinan'ın (pen. 69) golleri ile farkı açan Kayserispor karşısında Etimesgut 79'da Safi ile bir gol daha buldu. 90'da Sinan sonucu ilan etti: 5-2.

İnegölspor-T.Konya

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda İnegölspor sahasında Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi takımın golü 71'de Kemal'den gelirken, 80'de Vukovic skoru ilan etti. Konya böylece kupadaki yenilgisizliğini sürdürdü.

Nazilli Bld-Gaziantep

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Nazilli Belediyespor ile Gaziantepspor arasındaki 90 dakika golsüz sona erdi. Bu sonuçla Nazilli Belediye E Grubu'ndaki ilk puanını alırken, Gaziantepspor 2 puana yükseldi.

Akhisar-Kastamonu

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Akhisar Belediyespor sahasında Kastamonuspor 1966 ile golsüz berabere kaldı. Ev sahibi 90 dakika baskılı oynamasına karşın rakip savunmayı aşmayı başaramadı.

Bucaspor-Mersin İY

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu mücadelesinde Bucaspor sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı. Bucaspor karşılaşmadan Serol Demirhan'ın 73. dakikada kendi kalesine attığı golle galip ayrıldı.