Maç Sonuçları

Görev tamam abi

F.Bahçe ile Antalya, Ziraat Türkiye Kupası'nda isimlerini son 16'ya yazdırdı

Giriş: 28 Ocak 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 28 Ocak 2016, Perşembe 05:08
Gruptan lider çıkmayı garantileyen F.Bahçe'nin asları dün görevi geleceğin yıldızlarına devretti... Gençler, kazanamadı ama yenilmezlik serisini 24 maça taşıdı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nun lideri Kanarya, son 16 turunda F Grubu'nu ikinci sırada bitiren Kayseri ile eşleşti. Gruptan ikinci olarak çıkan Antalyaspor'un rakibi ise F Grubu lideri Torku Konyaspor oldu

Emenike'yi değil gençleri konuştu

F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira, karşılaşma sonrası altyapıya övgüler yağdırdı: "Altyapımızın kalitesini gösterdik. Şenol hocamızı ve diğer altyapı hocalarımızı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Tüm oyuncularımızın performansından memnunum. Bu maç altyapımıza değer verme açısından önemli oldu." Portekizli hoca 'Emenike West Ham'la anlaştı onu ister miydiniz' şeklindeki soruyu, "Sadece maçı konuşmak istiyorum. Gençlerimiz övgüyü hak ediyor" diye geçiştirdi.

'Telefonlarımızı aldık, konuşacağız'

Antalyaspor'un Portekizli teknik direktörü Jose Morais, vatandaşı Pereira ile hasret giderdi. Maç sonu uzun uzun yaptıkları konuşma içinse, "Telefonlarımızı aldık artık daha sık görüşeceğiz" açıklamasını yaptı.

Gencecik F.Bahçe: 21.9

Sarı-lacivertlilerin Antalyaspor karşısında kadrosunda yer verdiği 18 oyuncunun yaş ortalamıs 21.9 oldu. M.Topuz, Kadlec ve Alper dışındaki tüm oyuncular 22 yaş ve altındaydı.

Son 16 yolcuları

E Grubu lideri G.Saray, F Grubu ikincisi G.Antep ile eşleşti. F Grubu lideri Trabzon ise Karşıyaka ya da Akhisar'ın rakibi olacak. A Grubu'ndan çıkmayı garantileyen Başakşehir ve Amed'in sıramalası ve rakipleri bugün B Grubu sonuçlarına göre belli olacak. C ve D Grubu eşleşmeleri de bugün netlik kazanacak.