Maç Sonuçları

Transfere açık kapı

Mustafa Denizli transfer açıklamasıyla dikkat çekti: "Son gün bir sürpriz olması uzak ihtimal ama açık kapı bırakmakta fayda var"

Giriş: 01 Şubat 2016, Pazartesi 00:00 Güncelleme: 01 Şubat 2016, Pazartesi 00:56
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gaziantepspor karşısında keyif veren bir futbol oynayarak turladıklarını söyledi. Futbolcularını kutlayan tecrübeli çalıştırıcı, "Herkes içindekini ortaya çıkardı. İyi bir gece oldu bizim için. Linnes tam hazır değil. Yavaş yavaş arkadaşlarına uyum sağlayacaktır. Sinan da yolun başında bir futbolcu. Biraz sağlam basması lazım. Biz de bunu sağlamaya çalışıyoruz" değerlendirmesini yaptı. Transfer sorusunu da yanıtlayan Denizli, "Son gün bir sürpriz olabilir mi, uzak ihtimal... Ama açık kapı bırakmakta fayda var" dedi.

BARIŞ SAĞLANDI
Uzun süredir futbolculara tavırlı olan sarı-kırmızılı taraftarlar, maçlardan önce Muslera ve Sneijder dışında kimseyi tribüne çağırmıyordu. Dün barış sağlandı ve taraftarlar ısınmaya çıktıklarında toplu halde futbolcuları tribüne çağırıp alkışladı. TT Arena "Aldırma Cimbom aldırma" tezahüratlarıyla inledi.

"LİGDE DE İDDİALIYIZ!"
6 maçta 1 gol atan ve 3 asist yapan Olcan Adın, kupa kadar ligde de iddialı olduklarını söyledi: "Zirveyle aramızda puan farkı olsa da hiçbir şey kaybetmiş değiliz."

TALİHSİZ ELYASA SÜME
Gaziantepspor'da takım arkadaşı Marçal ile çarpışan Elyasa Süme'nin burnu kırıldı. Üç değişiklik hakkı bittiği için kırmızı-siyahlı, ekip son 10 dakikalık bölümü 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

%100 HAZIR DEĞİLİM AMA...
Akhisar'da sağ açık, Kastamonu maçında ön liberoda görev yapan Linnes, dün asıl yeri olan sağ bekte oynadı. Norveçli maç sonu, "100'de yüz hazır değilim ama zamanla iyi olacağım. Kariyerimde alıştığım her şeyden daha büyük bir yerdeyim. Bu büyük stat ve taraftar önünde çok maçlar kazanmak istiyorum" diye konuştu.