Maç Sonuçları

Kupa ikili

Süper Lig'de kötü günler yaşayan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin kapısını araladı

Giriş: 11 Şubat 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 11 Şubat 2016, Perşembe 07:46
Akhisar Belediye deplasmanında Rodallega'nın golüyle geriye düşen sarıkırmızılılar, Douglau (kk) ve Selçuk'la galibiyete uzandı

1-2-3 Mart'ta TT Arena'da oynanacak rövanşta her türlü beraberlik G.Saray'a yarıyor. Akhisar'ın turu geçmesi için iki farklı kazanması gerekiyor

TFF'DEN ÇOK ÖZEL KUTLAMA

Milli Takımlar adresli Twitter hesabı, dün 31. doğum gününü kutlayan Galatasaraylı Selçuk İnan için mesaj attı. "Doğum günün kutlu olsun Selçuk İnan! Happy birthday" ifadeleri yer alan mesajın yanında Selçuk'un, İzlanda maçında attığı ve 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine gitmeyi sağlayan son dakikadaki frikik golünün görüntüsü de yer aldı.

TEK BİLEK TEK YÜREK

Galatasaray yönetiminin büyük önem verdiği kampanyanın tanıtımı dün futbolcular tarafından da yapıldı. Takım ısınmaya üzerinde "Tek bilek tek yürek" yazan tişörtlerle çıktı. Maç sonunda da televizyon yayınına aynı tişörtle katıldılar.

5 GÜNDE 4 MAÇ ZEMİNİ BOZDU

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın ev sahipliğini yaptığı maçta iki takım futbolcuları, birbirleri kadar kötü zeminle de mücadele etmek zorunda kaldı. Sahanın bozuk olmasında son 5 günde 4 karşılaşma oynanmasının etkili olduğu belirtildi. İşte

O maçlar:

6 Şubat: Manisa-Tarsus İdmanyurdu 7 Şubat: Akhisar Belediye-Trabzonspor 8 Şubat: Göztepe-Şanlıurfa 10 Şubat: Akhisar Belediye-Galatasaray

Dakika 53

Kendi sahasından çok hızlı çıkan Muğdat, yaklaşık 50 metre koştuktan sonra pasını Rodallega'ya verdi. Başarılı oyuncu, ceza sahası dışından müthiş bir plase vurdu ve jeneriklik bir gole imza attı: 1-0. Akhisar formasıyla ligde 12 golü olan Kolombiyalı, kupada ikinci maçında golle tanıştı.

Dakika 70

Ceza sahası içinde Sneijder'ın şutuna müdahale etmek isteyen Douglao, topu kendi ağlarına gönderdi. Bu gol Galatasaray'ı beraberliğe taşıdı: 1-1.

Dakika 72

Kendi sahasından çok hızlı çıkan Muğdat, yaklaşık 50 metre koştuktan sonra pasını Rodallega'ya verdi. Başarılı oyuncu, ceza sahası dışından müthiş bir plase vurdu ve jeneriklik bir gole imza attı: 1-0. Akhisar formasıyla ligde 12 golü olan Kolombiyalı, kupada ikinci maçında golle tanıştı. Ceza sahası içinde Sneijder'ın şutuna müdahale etmek isteyen Douglao, topu kendi ağlarına gönderdi. Bu gol Galatasaray'ı beraberliğe taşıdı: 1-1. Sol kanattan Sneijder ortasını yaptı, arka alanda topla buluşan Selçuk, gelişine yerden vurup kalecinin sağından topu filelerle buluşturdu: 1-2. 31. doğum gününde gol atan Selçuk, geçen yıl da doğum gününde Eskişehir'e gol atmış o maçı da Aslan 2-1 kazanmıştı.

'G.SARAY'DA KALACAĞIM'

Maçın kahramanı Selçuk İnan, kötü zemine rağmen tur için avantaj sağladıklarını söyledi. Burak'tan sonra kendisinin de takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili soruya ise, "Ben her zaman G.Saray'da kalacağım" yanıtını verdi.