Maç Sonuçları

Hadi gülümse

Ne ilk maçtaki 2-1'lik galibiyet ne de Douglao'nun kendi kalesine attığı gol, Aslan'ı rahatlattı. İkinci yarının hakimi Akhisar'a Rodallega'nın sayısı yetmedi

Giriş: 03 Mart 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 03 Mart 2016, Perşembe 04:16
Galatasaray, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda 2-1 yendiği Akhisar ile TT Arena'da 1-1 kaldı ve final yolunda Rize'nin rakibi oldu.10'uncu dakikada Denayer'in ortasında Umut'un dokunamadığı meşin yuvarlağı, şaşıran Douglao kendi kalesine yolladı: 1-0. 38'de Yasin'in kaleci Fatih'i geçen topunu Douglao sakatlanma pahasına kayıp kornere attı. İkinci yarıya Akhisar golle başladı... Soner'in duran topunda Rodallega kafayla skoru eşitledi: 1-1. 50'de Sneijder altıpastan topu auta attı. 55'te Rodallega attığı golden daha müsait pozisyonda kornerde kafayla ağları bulamadı. 69'da Olcan'ın Sneijder'e çarpan topunu önünde bulan Muğdat golü atıyordu ki Sabri jeneriklik bir deparla kademeye girip şutu önledi. 80'de Soner'in Muslera'yı geçen plasesini Denayer çizgiden çıkardı ve maçın uzatmaya gitme şansı kalmadı.

RAKİP ÇAYKUR RİZESPOR
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray'ın rakibi önceki gün Başakşehir'i eleyen Çaykur Rizespor oldu. Karadeniz temsilcisi, Nisan ayının üçüncü hafta ortasında (19-20-21 Nisan) sarıkırmızılı ekibi ilk maçta sahasında ağırlayacak. Rövanş karşılaşması ise Mayıs ayının ikinci haftasında TT Arena'da oynanacak.

İKİ SAKAT BİRDEN...
Karşılaşmanın ikinci yarısında Rodallega ile ikili mücadeleye giren Bilal Kısa'nın gözüne rakibinin eli çarptı. Gözünde şişlik ve kanama meydana gelen Bilal, oyuna devam edemedi. Sonrasında ise topa müdahale ederken Hakan Balta ile çarpışan ve üst adalesinden sakatlanan Sabri Sarıoğlu, sedyeyle sahayı terk etti.

EMANETE GÖZÜM GİBİ BAKACAĞIM
Mustafa Denizli'nin istifasının ardından geçici olarak göreve getirilen Ortan Atik, maçtan sonra "Benim için anlatılmaz bir duyguydu" derken şu değerlendirmeyi yaptı: "İlk yarı çok arzulu, çok istekli bir Galatasaray vardı. İkinci yarıda vermiş olduğumuz bir takım pozisyonlar var ki bunları irdeleyeceğiz. Galatasaray benim tutkum. Galatasaray bana emanet edilmiştir, ben de bu emanete gözüm gibi bakacağım. Bu böyle bilinsin. Oyuncularımız da bundan sonra elinden gelen her şeyi sahaya yansıtacaktır."