Maç Sonuçları

Kocaman fiyasko

Şenol Güneş'in talebeleri 90 dakika boyunca kayıpları oynadı. İlk maçı 2-1 kazanan ev sahibi takım, Alban Meha'nın golüyle rövanşı da alarak 27 yıl aradan sonra yarı finale adını yazdırdı

Giriş: 04 Mart 2016, Cuma 00:00 Güncelleme: 04 Mart 2016, Cuma 07:50
ETKİSİZ ELEMAN GÖKHAN!

Son dört maçın hiçbirinde 90 dakika oynayamayan Gökhan Töre, dün akşam ilk 11'de sahaya çıktı. Ancak hiçbir varlık gösteremeyince teknik direktör Şenol Güneş tarafından ikinci yarının başında oyundan alındı. Süper Lig'de bu sezon 67 ikili mücadelenin 59'unu kaybeden Töre, Konyaspor maçında 37 kez topla buluşurken sadece 20 başarılı pas yaptı. 7 kez de top kaybı yaşadı. Beşiktaşlı taraftarlar da Gökhan Töre'nin peformansına sosyal medyada tepki gösterdi.

YÜZÜ GÜLMÜYOR!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 4 gün içinde ikinci kez mağlubiyet üzüntüsü yaşadı. Orman'ın kaygılı bir şekilde maçı takip etmesi dikkatlerden kaçmadı.

KONYA 'DA KUPA BAYRAMI

Tribünleri tıklım tıklım dolduran Konyasporlu taraftarlar koreografi şov yaptı. Tribünde kartonlarla oluşturulan 'Şehr-i Müdafaa' ifadesiyle Beşiktaş'ın maç öncesi hakem çıkışına atıfta bulunularak İstanbul takımlarına tepki gösterildi. Koreografinin ardından "Biz vatanımızı sevmeye şehrimizden başladık" pankartı açıldı. Maçtan sonra ise yarı finalin coşkusu yaşandı. Taraftarıyla bütünleşen Konyalı oyuncular turu doyasıya kutladı.

KALEDE 'BOYKO'T VAR!

İstanbul'da 2-1 kaybedilen ilk maçta, Beşiktaş formasıyla tanışan ancak yediği iki golde de hatası olan Denys Boyko, dün ikinci kez sahadaydı. Ancak Ukraynalı file bekçisi performansıyla yine hayal kırıklığı yaşattı. Meha'nın Konyaspor'u galibiyete taşıyan vuruşunda topa müdahalesi yetersiz kalan Denys Boyko, iki maçta kalesinde toplam üç gol gördü. Bu arada Tolgay 247 gün aradan sonra Beşiktaş forması giydi.