Maç Sonuçları

Önce lig gelir

Pereira, yarıştıkları kulvarlardaki önem sıralamasını 'Süper Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası' olarak sıralayıp ekledi: En önemlisi lig

Giriş: 04 Mart 2016, Cuma 00:00 Güncelleme: 04 Mart 2016, Cuma 07:48
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kulüp dergisinde başarı kıstası olarak Avrupa şampiyonluğuna vurgu yaptı ancak Pereira öyle düşünmediğini açıklamalarıyla ortaya koydu. Portekizli çalıştırıcı Amed maçı sonrası şunları söyledi:
İki zor maçı bırakıp buraya geldik. Sıkışık bir fikstürümüz var. Turu hak ederek geçtik.
Beni gol kaçırmak ve rakibe pozisyon vermek rahatsız ediyor ama tüm oyuncularımın performansından memnunum.
Hem kupa hem Avrupa'da devam eden tek Türk takımıyız.
Benim öncelik sıralamam; lig, Avrupa ve kupa geliyor. Ama en önemlisi lig.

Derbi faturası: İki tribün kapatıldı
PFDK, F.Bahçe'ye Beşiktaş derbisinde yaşananlar nedeniyle çifte ceza verdi. Hem Migros ve Okul Açık tribünlerine giriş yapan seyirciler cezalandırıldı hem de 115 bin TL'lik bir para cezası kesildi. 100 bin TL'lik kısmı kötü tezahürat, 15 bin TL'lik kısmı yayıncı kuruluş kuralını ihlalden.

Şampiyonlukta favori F.Bahçe
İdda, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-0 yendiği derbi maç sonrası şampiyonluk oranlarında değişikliğe gitti. İddaa Risk Yönetimi sarı-lacivertlilerin oranını 1,70'ten 1,40'a düşürürken, Beşiktaş'ın oranı 1,70'ten 1,95'e çıkardı. Galatasaray'ın oranı ise 20,00'den 17.00'ye çekildi.

Ülker Stadı'nda çok özel konuklar vardı
Maraton Üst Tribün'de konuk edilen görme engelli vatandaşlara 90 dakika boyunca karşılaşma anlatıldı. F.Bahçe-Lokomotiv maçını da tribünde izleyen Surlu öğrencilerin İstanbul turu dün Amed maçıyla tamamlandı. Dünkü maçı 10 yabancı gazeteci de tribünden izledi.