Maç Sonuçları

26 Mayıs'ta Antalya'da görüşürüz

Beşiktaş derbisi öncesi Sinan’ın dönüşü ile moral bulan kupanın son sahibi Aslan, bugün kozlarını paylaşacak Fenerbahçe ile Konyaspor’dan birisini Antalya’daki finalde karşısında bulacak

Giriş: 05 Mayıs 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 05 Mayıs 2016, Perşembe 09:52
Teşekkürler
Yarı finalin ikinci ayağında yine kalesinde dik durarak Çaykur Rizespor forvetine gol şansı tanımayan Muslera, kötü geçen sezonda kupa finalinin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Uruguaylı eldiven, "Kupada final önemli bir başarıdır. Avrupa'ya katılabilme şansı bulabildiğimiz için çok mutluyuz" dedi. Uruguay Milli Takımı formasıyla boy göstereceği Copa America'nın yayın haklarını alan A SPOR'a teşekkür eden Muslera'nın, "Copa America A SPOR'da" sloganını attığı an ise büyük ilgi gördü.

Geçmiş olsun!
Trabzon-F.Bahçe maçında bir holiganın saldırısına uğrayan Volkan Bayarslan 10 gün sonra Türkiye Kupası ile sahalara döndü. Sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesi, "Geçmiş olsun hakem" tezahüratları ile Bayarslan'a moral verdi.

Sinan tribüne heyecan getirdi
Torku Konyaspor ile 6 Şubat'ta ligde oynanan maçta sakatlanan ve uzun süre takımdan ayrı kalan Sinan Gümüş dün harika bir dönüş yaptı. Son olarak U21'in, Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında forma giyen Sinan'ın A Takım hasreti de yaklaşık 3 ay sonra bitti. 70. dakikada Sabri'nin yerine oyuna giren 22 yaşındaki futbolcu art arda bireysel becerileri ile girdiği iki gol pozisyonuyla tribünlere heyecan getirdi.

Wesley derbiye saklandı
Sakatlığını atlatan Wesley Sneijder, Çaykur Rizespor karşısında riske edilmedi. 10 numara Beşiktaş derbisinde sahada olacak.

Donk, 15 bin Euro'yu kaptı!
Antalyaspor deplasmanında kırmızı kart gören Donk; Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında forma giymemişti. Donk kupadaki Rize rövanşında formasına kavuştu. Sözleşmesinde 12 maç sınırını dolduran Donk 11'de sahaya çıktığı için dün 15 bin Euro'yu cebine koydu.