Maç Sonuçları

Hücumcular başrolde!

Giriş: 26 Mayıs 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 26 Mayıs 2016, Perşembe 01:03
SABAH SPOR YAZARLARI, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİNİ MERCEK ALTINA ALDI

İŞTE ÜÇÜNCÜ GÜNÜN KRİTİK SORUSU VE YAPILAN YORUMLAR

Bugün oynanacak dev derbide sizce hangi oyuncular ön plana çıkar?

AHMET ÇAKAR

Atan ve tutan ön planda

Bu tür maçlarda umumiyetle atan ve tutanlar ön plana çıkar. Dolayısıyla özellikle yapılacak bir hata, bir kaleci hatası ya da kaçan mutlak bir gol, maç sonras ı başrol oyuncusunu belirleyebilir.

ÖMER ÜRÜNDÜL

Gözler kalecilerde

Derbilerde bana göre iki kalecinin performansı maçın sonucuna önemli etki edecektir. Fenerbahçe'de Fabiano, Galatasaray'da ise Muslera.. Bu iki isme özellikle dikkat..

METİN TEKİN

Sinan Gümüş'e dikkat

Final maçlarına döndüğümüzde çok iyi bir lig finali yapan Sinan Gümüş'ün kafasında hep kale olan bir oyuncu olarak öne çıkabileceğini düşünüyorum. G.Saray açısından oyunun ortaya çıkabilmesi için de Selçuk İnan'ın performansının çok belirleyici olacağını, Fenerbahçe penceresinden ise son milli maçta da asist yapan Volkan Şen'in neler yapacağı ve finali skor anlamında iyi yapan Van Persie'nin sahne alıp alamayacağı kupada belirleyici olacaktır.

LEVENT TÜZEMEN

Muslera, Selçuk, Sinan Gümüş…

Gala tasaray 'da her oyuncu kupayı kazanmak için taşın altına elini koyacaktır. Muslera, Selçuk, Podolski ve Sinan Gümüş gibi oyuncuların ön plana çıkacağını düşünüyorum. İkinci yarı yan gelip yatan Sneijder'in de bu tek maçta daha mücadeleci bir oyun ortaya koymasını bekliyorum. F.Bahçe'de Gökhan, Mehmet Topal, Volkan Şen, Alper Potuk ve Van Persie yüksek konsantrasyonla oynarlarsa derbi mücadelesine damga vururlar.

GÜRCAN BİLGİÇ

Volkan Şen ve Alper Potuk belirler!

G.Saray yine Muslera'nın omuzlarına binecek. F.Bahçe'ye pozisyon vermeden maçı bitirecek savunmaya sahip değiller. Dolayısı ile F.Bahçe'de yine Volkan Şen ve Alper performansları belirleyici olacaktır. Sakatlık Sneijder'i çok geri götürdü. Ama hala Sinan Gümüş veya Podolski'ye pas atabilir. F.Bahçe de önlemini bu bölgede almalı.

İSKENDER GÜNEN

Orta alan ve kale...

Bu maçlarda orta alan oyuncularının performansları maçın sonucunu tayin etme açısından önemli. F.Bahçe'den orta alanın dışında Volkan Şen ve Van Persie; G.Saray'dan ise yine orta alan oyuncuları ile Muslera kilit rol oynar.