Maç Sonuçları

B.Münih bilmiyor mu?

Çok açık ve net söyleyeyim ki; Ziraat Türkiye Kupası'nı hor görmek tek kelimeyle; izansızlık... Augsburg-Bayern Münih kupa maçında as takımı oynatan efsane teknik adam Guardiola bu işi bilmiyor mu?

Giriş: 07 Aralık 2013, Cumartesi 00:00 Güncelleme: 07 Aralık 2013, Cumartesi 04:26
Ziraat Türkiye Kupası sayesinde iki yıl üst üste şampiyonluk yaşayan Aykut Kocaman, hem de çok zorlu 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'de unutulmaz bir iz bıraktı. Kocaman'ın taraftar ve camianın tam anlamıyla güvenini kazanması ve ardından Avrupa'daki başarısında Kupa başroldeydi. Kupa olmasaydı Türkiye, 1461 diye bir kulüp, Mustafa Reşit Akçay diye bir teknik adamdan ne kadar haberdar olurdu? Şimdi geçen sezon 1461'de oynayan pek çok futbolcu Süper Lig'de top koşturuyor. Mustafa Reşit Hoca ise UEFA Avrupa Ligi'nde yenilgisiz lider.

TFF DURUMA EL ATMALI
Çok açık ve net söyleyeyim ki; Ziraat Türkiye Kupası'nı hor görmek tek kelimeyle; "İZANSIZLIK". Bizde ZTK maçları oynanırken Avrupa'nın bir çok ülkesinde de kupa müsabakaları vardı. Merak ediyorum Augsburg-Bayern Münih maçını izleyen Türk futbolseverler ne düşündü? Barcelona ile bir sezonda 5 kupa kaldıran Guardiola ve geçen sezonun ayakta alkışlanarak Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Bayern Münih mi bilmiyor rotasyonu? Sporu futbola, futboluysa dört büyüklerin yöneticilerinin ve medyalarının (!) tuhaf çekişmelerine indirgemiş bir futbol kültürümüz var. Esas sorun budur. TFF'nin de mevcut durum itibariyle yeni bir değerlendirme ve strateji belirlemesi söz konusu olabilir. Biz de yayıncı kuruluş olarak bu fikir alış verişi ve planlamada üzerimize düşen ne ise yapmaya hazırız.

SERKAN KORKMAZ