Toprağın altında doğal olarak yetişen ve dünyanın en lezzetli ve en değerli mantarı olarak kabul edilen beyaz trüf mantarı Da Mario ve Gina'nın özel menülerinde hayat buluyor. İstanbul Doors Group restoranları Da Mario ve Gina'da 31 Ekim'e kadar özel 'Beyaz Trüf Mantarı Günleri' düzenleniyor.

Da Mario ve Gina'nın usta şeflerinin ellerinden çıkan beyaz trüf mantarlı lezzetler meraklılarını bekliyor. Beyaz trüf mantarı, İtalya'nın Piemonte bölgesinde, Alba şehri ve civarında, sadece Ekim, Kasım aylarında yetişiyor. Bu özel mantar ile yaratılmış yepyeni lezzetler, kısa bir süre için Da Mario ve Gina'da sizleri bekliyor.

Da Mario ve Gina "Beyaz Alba Trüf" Menüsü:

* TAGLIOLINI TARTUFO BIANCA DI ALBA
Beyaz AlbaTrüf Mantarlı Tagliolini

* RISOTTO DI TARTUFO BIANCA DI ALBA
Beyaz AlbaTrüf Mantarlı Risotto

* FILETTO DI MANZO CON TARTUFO BIANCO DI ALBA

Truffle yağında bekletilmiş ızgara dana bonfile, rendelenmiş Beyaz Alba Trüf Mantarı ile

TRÜF MANTARININ İŞLENMEMİŞ HALİ BİRAZ PATATESİ ANDIRIYOR. AMA ONDAN KAT BE KAT ÇOK DAHA DEĞERLİ...