Zengin içeriği ile aşureyi günümüze taşıyan İçim Aşure, lezzeti ile de damaklarda ayrı bir tat bırakacak. 26 Kasım'da başlayan Aşure Ayı'nda; pratik bir şekilde hazırlanabilen ve her seferinde tam kıvamında olan İçim Aşure'yi komşularınıza dağıtmak, sevdiklerinizle paylaşmak çok kolay.

Aşure'nin vazgeçilmez malzemeleri buğday, fasulye, nohut, kayısı, kuş üzümü, tarçın ve portakal İçim'in uzmanlığıyla sofralara taşınıyor. İçim Aşure ile her seferinde aynı kıvamı ve tadı yakalamak artık çok kolay. Hanımların marifetli elleriyle İçim Aşure zahmetsizce eşsiz lezzetine kavuşuyor.

İçim Geleneksel Tatlılar serisinde Aşure'nin yanı sıra sütlaç, supangle, keşkül, sakızlı muhallebi, kazandibi, tavukgöğsü, revani, irmik tatlısı, irmik helvası, sade ve sakızlı muhallebi tatları bulunuyor