MALZEMELER
250 gram margarin
2 su bardağı un
Bir buçuk çay bardağı pudra şekeri
1 su bardağı dövülmüş fıstık
3 adet yumurta (2'sinin bütünü, birinin sarısı)
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Bir buçuk çay kaşığı karbonat
2 çay kaşığı tarçın
2 çay kaşığı vanilya
1 adet limonun rendelenmiş kabuğu
Margarini tencerede eritin. Pudra şekeri, yumurta, karbonat, zeytinyağı, un, dövülmüş fıstık, tarçın, vanilya ve rendelenmiş limon kabuğunu ekleyip yoğurun. Hamurdan ceviz iriliğinde parçalar koparıp, elinizde parmak şekli verin ve yassı hale getirin. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hafif pembeleşene dek pişirin.