MALZEMELER
1 dilim haşlanmış bal kabağı
1 çay bardağı kıyılmış ceviz
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çay kaşığı tarçın, 2 adet yufka
Kızartmak için: Sıvı yağ
Üzeri için: Pudra şekeri
Haşlanmış bal kabağını püre haline getirip, derin bir kaba alın. Üzerine ceviz, pudra şekeri ve tarçın ekleyip, iyice karıştırın. Bir adet yufkayı düz bir zemine yayın. Üç parmak genişliğinde, uzun şeritler halinde kesin. Diğer yufkaya da aynı işlemi uygulayın. Her şeridin içine harç yerleştirip, muska şeklinde katlayın. Kızgın sıvı yağda kızartıp, fazla yağının süzülmesi için kağıt havlu üzerine çıkarın. Servis tabağına yerleştirin ve pudra şekeri serpip servis yapın.