MALZEMELER
Üç buçuk su bardağı un
1 adet yumurta (akı ve sarısını ayırın)
Yarım paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı sirke
1 çay kaşığı tuz
250 gram margarin
8 adet milföy hamuru
İçine:
300 gram beyaz peynir
Yarım demet maydanoz
2 adet domates
Unu derin bir kaba ekleyip ortasını açın. Yumurtanın akı, kabartma tozu, sirke, tuz ve margarini ekleyin. Yoğurup merdane ile açın. Hamurdan 32 adet dikdörtgen kesin. Beyaz peynir, çok küçük küp şeklinde doğranmış domates ve ince kıyılmış yarım demet maydanozu karıştırın. Hazırladığınız harcı hamurların üzerine koyun. Diğer yandan, milföy hamurlarını inceltip kafes şeklinde kesin. Hamurun üzerine koyun. Yumurtanın sarısını da üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.