Sofra

8 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    4 adet tavuk budu
    2 çorba kaşığı sıvı yağ
    1 adet rendelenmiş soğan
    Tuz, karabiber, pul biber
    1 adet yumurta
    3 çorba kaşığı yoğurt
    4 adet yufka

    Üzerine: Sarımsaklı yoğurt
    Ketçap
Tavukları haşlayıp didikleyin. Daha sonra rendelenmiş soğan, tuz, karabiber ve pul biberle sıvı yağda kavurun. Yoğurt ile yumurtayı çırpın. 1 adet yufkayı, yağlanmış tepsiye serin. Üzerine yoğurtlu karışımı sürün. Tekrar yufka serin. Tavuklu malzemeyi yayın. Yeniden yufka, yoğurt ve tavuklu malzeme şeklinde malzemeyi bitirin. En üste son yufkayı serin. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin. Dilimleyip, sarımsaklı yoğurt ve ketçap ilavesi ile servis yapın.