MALZEMELER
3 adet ekmek hamuru
İçi için: 150 gram orta yağlı kıyma
1 adet ince kıyılmış soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1'er tatlı kaşığı domates ve
biber salçası
Tuz, karabiber
2 su bardağı kırık yeşil zeytin
Yenibahar
Yarım su bardağı dövülmüş ceviz
Yarım demet maydanoz
Üzerine: Sıvıyağ
Soğanı zeytinyağında kavurun. Kıymayı ilave ederek kavurmaya devam edin. Domates ve biber salçası, tuz, karabiber ekleyip 5 dakika daha kavurun. Zeytin, yenibahar ve cevizi ilave edip 1-2 defa çevirdikten sonra ocağın altını kapatın. İnce kıyılmış maydanozu ekleyip bütün malzemeyi karıştırın ve tencerenin kapağını kapatın. Diğer tarafta hamurlardan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Her bir hamuru pasta tabağı büyüklüğünde elinizle açın. Yarısına zeytinli iç harçtan koyup diğer yarısını üzerine kapatarak, kenarlarına yapışması için elinizle bastırın. Hamurlar ve iç harç bitene kadar işleme devam edin. Üzerlerine sıvı yağ sürüp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.