MALZEMELER
Yarım kg tekir
1 adet yufka
1 adet küçük boy soğan
1 adet sivri biber
1 çorba kaşığı sıvı yağ
2 adet domates
Yarım çay kaşığı
rendelenmiş muskat
Tuz, karabiber
Üzerine:
1 çorba kaşığı tereyağı
Balıklardan fileto çıkarıp küp şeklinde doğrayın. İnce kıyılmış soğan ve sivri biberi sıvı yağda kavurun. Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş domates, rendelenmiş muskat, küp doğranmış balık, tuz ve karabiber ekleyip kavurmaya devam edin. Daha sonra iç harcı soğuması için bir kenara alın. Yufkayı 8 eşit parçaya bölün. Oluşan üçgenlerin orta kısımlarına iç harcı pay edin. Yufkaları sigara böreği sarar gibi sarıp ızgarada pişirin. Üzerlerine tereyağı sürüp servis yapın.