Sofra

4 Porsiyon

MALZEMELER

    10-12 adet kabak çiçeği
    1 kg filetosu çıkarılmış fener balığı
    Yarım kahve fincanı zeytinyağı
    1 adet soğan
    1 adet rendelenmiş havuç
    1 adet kırmızı biber
    1 kahve fincanı ılık sebze suyu veya su
    3 demet kıyılmış istifno otu
    Tuz, karabiber
    Yarım kahve fincanı dolmalık fıstık
Zeytinyağı tavaya alın. Piyazlık doğranmış soğanı ilave edip soteleyin. Havuç ve küp doğranmış kırmızı biberi ekleyip karıştırın. Sebze suyu ve fener balığını tavaya ilave edip, 15 dakika pişirin. İstifno otu, dolmalık fıstık, tuz, karabiber ve kabak çiçeklerini ekleyip karıştırın. Ocağın altını kapatın. Kabak çiçekleriyle süsleyip, soğuk olarak servis yapın.