MALZEMELER
1 paket krem peynir
1 demet maydanoz
Yarım demet dereotu
4 dilim somon füme
Tuz, karabiber
Krep için:
2 adet yumurta
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı un
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Krep için, yumurta, süt, un ve sıvı yağı boza kıvamı alana kadar çırpın. Yapışmaz yüzeyli tavaya bir kepçe krep hamuru dökerek önlü arkalı pişirin. Bu şekilde 4 adet krep elde edin. İki adet krebi yan yana koyun. Üzerine krem peynir sürüp, kıyılmış maydanoz ve dereotu serpin. Daha sonra üzerine iki dilim somon fümeyi yerleştirin. Kalan iki adet krebi üzerine kapatın. Rulo şeklinde sarın. Krem peynir sürerek kıyılmış maydanoz ve dereotu serpiştirin. Dilimleyerek servis yapın