Soğan ve sarımsağı incecik kıyın. Tereyağında soteleyip, üzerine kabuğu soyulup, doğranmış domates ekleyin. Sotelemeye devam edip, az miktarda kemik suyu ekleyin. 1 yaprak adaçayı ve tuzu atıp, kaynamaya bırakın. Tortilla ekmeklerinden birinin üzerine sostan sürün. Rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Ayrı bir yerde sebzeleri ince kıyıp, çok az tereyağında soteleyin ve ekmeğin üzerine yayın. Onun da üzerine yine üstüne pizza sosundan sürülmüş diğer tortilla ekmeğini kapatın. Bastırarak, yağlanmış yapışmaz
yüzeyli tavada arkalı-önlü pişirin. Bu arada Ada sos için yoğurt, krem peynir, kekik ve ince kıyılmış dereotunu
karıştırın. Ahşap pizza tabağına yerleştirdiğiniz pizza dilimlerinin yanında servis yapın.