MALZEMELER
300 gram kültür mantarı
1 adet soğan
2 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
250 gram kuşbaşı dana eti
1 adet domates
Tuz, karabiber, kekik
Mısır unu için: 3 su bardağı su
2 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı mısır unu
1 su bardağı rendelenmiş dil
peyniri u Yeteri kadar tuz
Soğanı yemeklik doğrayıp, sarımsağı kıyın. Soğan ve sarımsağı zeytinyağında soteleyip, eti ilave edin. Et suyunu salıp çekince, dörde bölünmüş mantarı, küp doğranmış domatesi, tuz, karabiber ve kekiği ekleyin. 1-2 dakika daha soteleyip, kenara alın. Mısır unu için ayrı bir tencerede suyu kaynatın. Tereyağı ve tuz ilave edip karıştırın. Mısır ununu yavaş yavaş ve karıştırarak ekleyin. 10 dakika pişirip, rendelenmiş dil peynirini ilave edin. Mısır unlu karışımı servis tabağına, ortası boş kalacak şekilde yerleştirin. Ortasına etli karışımı koyup, sıcak olarak servis yapın