Sofra

2 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    250 gram kuzu but
    9-10 adet mantar
    2 çorba kaşığı tereyağı
    5-6 adet arpacık soğan
    2-3 diş sarmısak
    2 adet yeşil biber
    3 adet domates
    Tuz
    Karabiber
    Kekik
Et, soğan ve domatesleri kuşbaşı doğrayın. Tereyağını sac tavada eritip etleri ilave edin ve suyunu bırakmaması için, yüksek ateşte karıştırarak kavurun. Etlerin pişmesine yakın, doğradığınız soğan, sarmısak ve mantarları ilave edin. Soğanlar pişince domates ve biberleri ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp karıştırın. Domatesler diriliklerini kaybedene kadar pişirin. Sac tavayı ocaktan alıp üzerine kekik serpin. Sıcak olarak servis yapın.