Sofra
Görüntüsü kadar tadının da mükemmel olduğu bir yemek tarifi... Domates soslu biftek dilimleri nasıl hazırlanır? İşte tarifi...

2 Porsiyon

MALZEMELER

    200 gram biftek

    1 adet domates

    1 çorba kaşığı zeytinyağı

    1 adet soğan

    1 çorba kaşığı salça

    1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber

    Yarım çay bardağı su

    Tuz, karabiber, kekik

Basınçlı tencereye zeytinyağı ve rendelenmiş soğanı koyun. 1-2 dakika kavurun. Kabuğu soyulmuş ve rendelenmiş domates, salça, toz kırmızıbiber, karabiber, kekik ve tuz ekleyin. Bir-iki kez çevirdikten sonra suyu ilave edin. En son bifteği katın ve tencerenin buharı çıktıktan sonra 10 dakika pişirin. Daha sonra sıcak olarak servis yapın.