MALZEMELER
Yarım kg kuşbaşı dana eti
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet soğan
2 adet defne yaprağı
1 su bardağı sıcak su
Tuz, karabiber
3 adet yumurta
Bir buçuk su bardağı yoğurt
2 çorba kaşığı un
1 çay kaşığı limon suyu
Yarım demet maydanoz
YIKAYIP süzdüğünüz kuşbaşı dana eti, tereyağı, kabukları ayıklanmış bütün soğan ve defne yaprağını tencereye alın. Etler suyunu salıp, çekene dek kavurun. Su, tuz ve karabiberi ekleyerek etler yumuşayana dek pişirin. Daha sonra bir fırın kabına alın. Yumurta, yoğurt, un ve limon suyunu fazla çırpmadan karıştırın. Servis tabağındaki etin üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından aldığınızda maydanozla süsleyerek servis yapın.