Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    300 gram bonfile
    1 adet küçük boy kabak
    1 adet havuç
    2-3 adet kırmızı biber
    2 çorba kaşığı tuzsuz antepfıstığı
    1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
    Tuz, karabiber
    Üç buçuk çorba kaşığı tereyağı

    Servis için:
    Bir buçuk çorba
    kaşığı demiglace sos
SEBZELERİ jülyen doğrayıp, kaynar ve tuzlu suda ayrı ayrı haşlayın. Sonra buzlu suya atıp, süzün. Sebzeleri, inceltilmiş bonfilenin içine yerleştirip, antepfıstığı serpiştirin. Rendelenmiş kaşar peyniri, tuz, karabiber ve tereyağını ilave ederek sıkıca rulo şeklinde sarın. Sardığınız eti alüminyum folyo ile kaplayın. Izgarada isli halene gelene kadar pişirin. Daha sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Folyoyu çıkarıp, dilimleyin. Demiglace sos ile servis yapın.