Sofra

6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    6 parça antrikot
    l Yarım çay bardağı sıvıyağ

    Soğan sos için:
    1 kg soğan
    1 çay bardağı zeytinyağı
    1 çorba kaşığı domates salçası
    1 çorba kaşığı biber salçası
    1 adet kesmeşeker
    1 çay bardağı sirke
    Tuz
SOĞANLARIN kabuklarını soyun. Daha sonra her soğanı 8 parça olacak şekilde kesin ve zeytinyağında hafifçe sote edin. Üzerine domates salçası, biber salçası, kesmeşeker ve tuz ilave edip 1-2 dakika daha kavurun. Sirke ekleyip, 15 dakika pişirin ve kenara alıp dinlendirin. Sıvıyağı yapışmaz yüzeyli tavaya alıp, antrikotları önlü arkalı pişirin. Servis tabağına alıp, soğan sosla birlikte servis yapın.