Sofra

2 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    250 gram yağsız kuşbaşı dana eti
    Yarım çay bardağı sıvıyağ
    1 çorba kaşığı biber salçası
    1 çay bardağı sıcak su
    1 çay kaşığı tuz, kekik
    Yarım çay kaşığı karabiber
    2 diş sarmısak
    1 adet soğan, 4 adet sivri biber

KUŞBAŞI eti tuzlu-sıvıyağda 2-3 saat dinlendirin. Sacı iyice kızdırın. Etleri içine alarak 10 dakika pişirin. Biber salçasını sıcak suyla açarak tuz, kekik ve karabiberi ilave edin. Biber salçalı karışımı ve sarmısakları ete ekleyerek 5 dakika pişirin. Halka doğradığınız soğan ve sivri biberleri ilave ederek karıştırmaya devam edin. Tüm malzemeyi 5-6 dakika daha pişirerek, sıcak olarak servis yapın.