Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    4 adet bonfile l 2 adet soğan
    5-6 çorba kaşığı sıvıyağ
    1 kg domates
    3 çorba kaşığı dilimlenmiş siyah zeytin
    500 gram çalı fasulyesi
    Tuz, karabiber
ÖNCELİKLE ince kıyılmış soğanları 2 çorba kaşığı sıvıyağda kavurun. Daha sonra kabukları soyulmuş ve rendelenmiş domatesi ilave edip, kısık ateşte kavurmaya devam edin. Zeytini ekleyip. tuz ve karabiberini
ayarlayın. 5 dakika daha kavurduktan sonra ocaktan alın. Çalı fasulyesini dilediğiniz şekilde doğrayıp, haşlayın ve servis tabağına alın. Bonfileleri kalan sıvıyağda önlü arkalı kızartın. Fasulyenin üzerine yerleştirin. En üste hazırladığınız domates sosu koyun ve sıcak olarak servis yapın.