MALZEMELER
3 çorba kaşığı tereyağı
12 dilim ekmek
175 gram sarı üzüm
1 adet rendelenmiş hindistancevizi
İki su bardağından bir parmak eksik süt
4 adet büyük boy yumurta
Bir buçuk çorba kaşığı kahverengi tozşeker
Bir buçuk çorba kaşığı tozşeker
Kare bir cam tepsiyi yağlayın. Ekmeklerin kenarlarını kesin. Üzerlerine tereyağı sürün. Üçgen şeklinde kesin. Ekmek dilimlerini tek kat halinde tepsiye dizin. Üzerine sarı üzüm ve hindistancevizi serpin. Üzerine tekrar ekmek dilimlerini dizin. Sütü bir tencerede kaynatmadan ısıtın. Ayrı bir kapta yumurtaları ve kahverengi şekeri çırpın. Süte ilave edin. Bu karışımı ekmek dilimlerinin üzerine dökün. Üzerine hindistancevizi ve tozşeker serpin. Bu şekilde 45 dakika dinlendirin. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında üstü kızarıncaya dek pişirin.