Sofra
Baharın getirdiği taze otlarla yapacağınız omlet, gün boyu ihtiyacınız olan enerjinin garantisi...

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    500 gram sevdiğiniz ot karışımı(ben arapsaçı, kuzu kulağı ve ebegümeci kullandım)
    3 adet yumurta sarısı
    100 ml krema (yarım paket)
    1 çorba kaşığı tam buğday unu
    1 çay kaşığı keten tohumu, susam, çörekotu
    1 çay kaşığı tuz
    1 çorba kaşığı zeytinyağı
Otları iyice yıkayıp kuruladıktan sonra ince kıyın. Yumurtalar, krema, keten tohumu, susam, çörekotu, un, tuz
ve zeytinyağını ekleyin. İyice karıştırın. Yapışmaz yüzeyli bir tavada,kısık ateşte önlü arkalı pişirin.